Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka11

nudzi mi się....

Polecane posty

nudzi mi się okropnie, siędzę sobie w pracy, skończyłam wszystko co miałam do zrobienia a do 16 jeszcze dużo czasu.. nawet na kafeterii ostatnio jakoś tak nudno i nic ciekawego może ktoś wreszcie zacznie jakąś ciekawą dyskusję plissssss czekam..

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
jesteem w podobnej syt;)

trochę już mnie nudzi jak czytam: co kupić w prezencię, czy z nim zerwać, jak go zdobyć itp. może coś ciekawszego kogoś wreszcie spotkało?

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
no mnie wczoraj;P po raz 3 oblałam egz na prawko:) do tego zmokłam i przemarzłam straciłam cały dzien:) ale co tam:)

Gość chce się odwdzięczyć
przeczytaj ksiazke....... to ci sie nie ebdzie nudzic

mam pytanie, jak dołączacie do dyskusji na forum to ciekawi was kto się kryje po pseudonimem, ile ma lat, jak wyglada, gdzie mieszka, czym się zajmuje itp.

też tak myślę, chyba większość forumowiczów chce byż zupełnie kimś innym niż w rzeczywistości bo jest tak: wymyślasz sobie pseudo, logujesz się i jesteś innym człowiekiem, możesz pisać co zechcesz, a czego nigdy byś pewnie nie powiedział w rzeczywistości

Gość chce się odwdzięczyć
nie.... mnie nie ciekawi ale wiem ze na forum wiekoszosc ludzi to: zakompleksione osoby ktore wstydzą sie wypowiadac swoje zdanie publicznie, sa zastraszone i mowia to co mowia inni...... a na forum daja upust swojej zlosci i zlosliwosci.... to znaczy : lapia za slowka... czepiaja sie wszysktich i wszystkiego.... prowokuja klotnie.... zwracaja uwage na literowki wmawiajac bledy ortograficzne i brak wyksztalcenia, glupote itp wyzywaja od idiotow kogo sie da i kazdy temat poruszony na forum jest glupi itp.... tylko po co zagladaja i komentuja cokolwiek jak ich to nie interesuje ? malo jest fajnych ludzi ktorzy chca pogadac albo czegos sie dowiedziec.... zazwyczaj w kazdym temacie znajdzie sie jakas glupia odp typu - zrob mu loda , daj dupy i inne.... :) ja mam zasade ze jezeli widze temat np poklocilam sie z chlopakiem bla bla bla i mnie on nie interesuje to nie wchodze nie czytam nie komentuje ,,,,, innych np to nie interesuje ale wypowiedziec sie i zostawic swoje 3 grosze musza..... zlosliwe 3 grosze :) pozdr

Gość auuuuuuula
Mi tez sie nudzi piekielnie :O Niektorzy po prostu uciekaja w swiat internetu przyjmujac jakas postac. Ale ja sie czesto zastanawiam jak kto wyglada :D Albo sobie wyobrazam :D

Gość kobieta być
i dlatego ta 2 rzeczywistość tak pociąga ludzi...fantazja:)

\"logujesz się i jesteś innym człowiekiem, możesz pisać co zechcesz, a czego nigdy byś pewnie nie powiedział w rzeczywistości\" np mozna napisać, że zrobiło sie wszystko w pracy i nie ma sie juz nic do roboty, a do 16 masa czasu i ze sie komuś nudzi... wiem, że brzmi to jak straszna bajka, ale niektórzy takie kity tu wciskają :D