Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justinaaaa13

dlaczego?

Polecane posty

Gość justinaaaa13

Panowie, dlaczego korzystacie z usług prostytutek mimo że macie stałe partnerki?

Gość justinaaaa13
Zaty zartami, pytanie było poważne Może sa tacy co korzystają?

Gość mandarynka.
ja znam kilku takich co korzystają mimo stałych partnerek, prosta sprawa, przed swoimi partnerkami muszą się czymś wykazać a przy dziwce nie muszą się niczym przejmować.poza tym - ciekawość, chęć przezycia przygody, co jak co zaimponowania kolegą (bo jak już im się zdarzy pójść do tego burdelu raz na ruski rok to wybierają się tam stadnie a kto nie pójdzie to cipa) itp.

Gość mandarynka.
kolegom*

Gość mandarynka.
dodam, że wiekowo to przystojni faceci w wieku od 23 do 28 lat a dziewczyny mają naprawdę ładne i sympatyczne. w zasadzie to sama nie rozumiem tego paradoksu, , może już po prostu to taka kurewska męska natura:O

Gość justinaaaa13
To prawda że kur..y nie musza zaspokajac itp. Jednak co do Twojej uwagi, że koledzy idą itp, to niestety uważam że to chyba ludzie bardzo płytcy, prymitywni, bo ja mimo to że znam takich co korzystają to dla wielu z nich jest to bardzo intymny temat, i nie wyobrażają sobie aby obnosić się tym wsród kumpli, mają rodziny, pozycje społeczne, a dziwka to raczej świat ich prywatnego spełniania fantazji.

Gość mandarynka.
nie zamierzam zaprzeczać, że to płytkie co robią ale to nie moja sprawa tak jakby :) to tylko znajomi, do porozmawiania, do pójścia razem na imprezę, nie wnikam w ich sprawy łóżkowe i życie osobiste:)

Gość justinaaaa13
Jasne, rozumiem, :-)