Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anix63348

obiad z bylym facetem

Polecane posty

Gość anix63348

dzis moj byly facet ktory mnie zostawil dla innej przychodzi do mnie na obiad...kocham go nadal...on jest w zwiazku z nia...jak sie zachowac?wspominac cos o nas czy nie??a jesli nie to co mowic?

Gość anix63348
poradzcie bo niebawem bedzie u mnie i naprawde nie wiem co robic...

Gość rozumiem że
obiad doprawiłac cyjankiem arszenikiem czy czyms taki. Na poczatek polecam temat ciepłej zimy to sie zawsze sprawdza, może poki temat sie wyczerpie jego juz nie bedzie.

Gość 33333
Nie wspominac, po co? Normalnie się zachowuj, skoro on kogoś ma, to zachowaj godność. Ps: po co były je z toba obiad? dziwne:O

Gość rozumiem że
ale szczerze teraz. Skoro przychodzi do Ciebie a jest z tamta to chce sprawdzic czy ma u Ciebie jeszcze szanse. Radzę Ci pokazać mu ze już jej nie ma. Wtedy oszaleje i dopiero bedzie sie o Ciebie starał

Gość anix63348
zaproponowal by cos razem ugotowac...a ze mieszkamy w akademiku jednym to razem... kurcze ale ardzo chcialabym cos wspomniec o nas... tyle ze jakos nie wiem jak zeby sie nie blaznic przed nim

Gość anix63348
nie wiem czy dobrze zrobilam ale delikatnie spscikalam meskim perfumem kolegi pokoj zeby poczul jak przyjdzie heh...wiem ze wariatka ze mnie:)

Gość rozumiem że
eeeeeeee w akademiku!!!!???? Kochana to on po prostu jest głodny i chce się najesc Twoim kosztem!!!!

Gość anix63348
nie nie- na pewno nie jest glodny hehhe tego mozesz byc pewna...

Gość gruszka wiliamsa
obiad doprawiłac cyjankiem arszenikiem czy czyms taki. Na poczatek polecam temat ciepłej zimy to sie zawsze sprawdza, może poki temat sie wyczerpie jego juz nie bedzie. :D, :D, :D, :D Kocham twoje poczucie humoru autorko ;)

Gość anix63348
cos nie tak z moim poczuciem humoru??nie zrozumialam aluzji?? kurcze jednak chcialabym mu cos wspomniec ale widze ze nie poradzicei...

Gość anix63348
kurde dziewczyny npiszcie co mam powiedziec bo naprawde zaraz bedzie...

a dlugo jest z tamtą? w ogole zresztą pewna jestes ze z nią jeszcze jest? bo to byloby bardzo dziwne jakby go tak bez skrepowania puszczala do ciebie na obiadki

Gość 33333
Jak zechcesz to i tak mu coś powiesz o was, więc na nic tu nasze rady

nic nie mow, udawaj ze jestes z kims umowiona, ale nie wdawaj sie w szczegoly kiedy on bedzie sie dopytywal i cie dreczyl z kim, powiedz tylko: ze jest mily, fajny i przystojny, ale wiecej nie mozesz zdradzic bo nie chcesz zapeszac, na koniec jak bedzie wychodzil powiedz mu : "milego dnia i pozdrów...(tutaj imie jego dziewczyny) i zacznij sie szykowac, zobaczysz jak mu gula skoczy :P:)

Gość anix63348
no jest z nia od jakichs 3 miesiecy... ze mna byl przez cale studia oczywiscie bez Vroku bo zostalam porzucona... ale tak bez celu wpada myslicie... a rady sa mi potrzebne bo nawet jesli bardzo chce mu cos napomknac to nie wiem co ewntualnie...tak delikatnie chcialabym

acha i idz chocby na 2- godzinny spacer, albo do kina, zeby sie po akademiku nie roznioslo, ze siedzisz w swoim pokoju, a najlepiej wyskocz gdzies na piwo, zeby wrocic w jak najlepszym nastroju...ooo i kup sobie kwiatka po drodze, to dopiero bedzie dla niego miażdzące :classic_cool:

Gość anix63348
kurde ten patent ze niby umowiona jestem odpada...nie umiem go oklamywac- powaznie!!!!on dokladnie wie kiedy sciemniam...

Gość auuuuuuuula
Ja nic bym nie napominala o Was, zostawil Cie dla niej, jest z nia nadal wiec nie wiem po co ten obiad:O

oj przestan, uda ci sie...jak bedziesz tak siedziala i przyjmowala go za kazdym razem bedzie wiedzial ze u ciebie zawsze ma otwarte drzwi

Gość anix63348
ale juz kiedys o nim pisalam- to nawet nie chodzi o ten obiad on wpada do mnie codziennie... ojejku co mam powiedziec... pomalowalam sie jak dekiel zalozylam bluzke taka sexi heheh jak debileka jakas sie czuje przed pierwsza randka:P chcialabym jak najwiecej z niego wyciagnac- tzn. chcialabym tak pokierowac rozmowa by on cos powiedzial

Gość anix63348
kurcze slabo grzeja w tym pieprzonym akademiku...zimno mi w tej bluzce:)

Gość anix63348
nie nie na polnocy:) kurde nie umiem mu klamac poza tym i tak dekiel nie uwierzy zbyt dobrze mnie zna...rady kobiety prosze

Gość Lennnka
Upij go, zgwałć - tylko się nie zabezpieczaj!!! a później go szantażuj że nie pozwolisz mu na kontakt z dzieckiem jak sie z Toba nie ożeni!!!:P

Gość anix63348
lenka coz za poczucie humoru hehhe:)) powaznie sie pytam...oj baby baby

Moim zdaniem powinnaś zrobić taka jak radzi Sweet Dreams. Zrobisz z siebie głupka jak w sexi ciuszkach będziesz wpatrywać się w niego maślanymi oczyma i jeszcze coś chcieć gadać o"o was" Przecież "Was" już nie ma! A jak chcesz żeby wrócił to musisz być miła, ale niedostępna, żeby chciał Ciebie zdobywać na nowo. Miłość to taka gra niestety- nic nie jest proste.

Gość anix63348
kurcze wiem ale chcialabym by to on cos zaczal mowic chcialabym tak ukierunkowac rozmowe i uwierz nie bede patrzyla na niego maslanymi oczami:)

anix jak będzie chciał to sam zacznie. A ja nie będzie chciał, to możesz dwoić się i troić i i tak nic z tego nie będzie.