Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka_Jaśmina

Karty klasyczne, komu?

Polecane posty

Gość SEELENZORN
jasna szatynka lecz od lat blond farba, Dorota, 38 anni kim jestem dla pewnego niemca /Toni, brunet 35 lat/??? jakie mamy szanse??

Gość ok........
blondynka farbowana,naturalne ciemnoblond 28 lat,czy ojcem mojego dziecka jest mój stały partner czy kochanek i jeśli mogę mieć pytanie o płeć dziecka

Gość xxxkarinciaxx
farbowane jasny blond z brązem a naturalne ciemny blond , 16 lat. Czy jestem w ciąży...? Proszę o odpowiedź!! pliss

Goyaka - przykro mi, ale karty przekreslaja wasz zwiazek. eldespeinado - miedzy wami sa jakies niewyjasnione sprawy, najpierw musisz sobie wszystko z nim poukladac, mozliwe ze on planuje jakas podroz. Slub widze ale nie w najblizszym czasie. taka jedna wkurzona - karty wskazuja, ze jest Toba poważnie zainteresowany. Mężczyznaaaaaaaaaaaa - karty pokazuja wyjazd zagranice i polepszenie sytuacji finansowej. Taka ja sobie jedna - w domu szczęście, ale niestety na krótką metę.

Gość ironia losu...
Dorota 41lat, ciemna blondynka. Czy wyjdzie coś poważnego z mojej znajomości z Piotrem?

Gość mushi
ciemny blond, 28, czy on chciałby odnowić naszą znajomość? Czy o mnie jeszcze myśli?

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciemno brązowe włosy 24 lata w styczniu skończe 20 - tegoo 25 . Pytanie : jak widzisz sfere moich uczuc ??Czy spotkam tego jedynego , kiedy i czy będę szczęśliwa??

25, ciemny blond on 22 brunet co do mnie czuje? kiedy uda mi sie znalezc dobra prace i zamienic mieszkanie?

Gość Dididada
blond, 38 lat, kiedy bede samodzielna finansowo?? potrzebuje keszu.. :-/

Nefretete..... - a pod jakim kątem się leczysz? może nie tu tkwi problem. Ania 1986 - będzie ciężko, ale wszystko dobrze się zakończy... SEELENZORN - zbudujesz szczesliwy zwiazek, ale nie z nim. madzia0620 - warto się zbadać zanim podejmiesz decyzję o dziecku. xxxkarinciaxx - karty nie pokazały dziecka, ale za to podroz za granice i pieniazki. ironia losu... - tak. mushi - nie. Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - kreci sie kolo Ciebie kolega z najblizszego otoczenia, jest Ci bardzo pomocny i życzliwy. Wyjdziesz za mąż, ale musisz na to poczekać jeszcze. Możliwe, że Twoj mąż będzie rozwodnikiem, albo wdowcem.

Gość SEELENZORN
ja blond 38, jesli nie z nim /brunet 35/ :-( to z kim? kto to bedzie?? i co go bedzie charakteryzowac??

Gość ok.....
a dlaczego mnie pominęłaś?:(

Gość przyszla mamuska
Czy czeka minie przeprowadzka, co zmieni sie w uczuciach i finansach?Prosze niezawodna wrozko o wrozbe

Gość SEELENZORN
...a tymczasem, jak sie potoczy miedzy nim /brunet 35/ a mna /blond 38/??

Kiedy zmienię pracę na lepszą? Kiedy dziecko? Blondynka,Justyna,28 lat,ur.27.08.1980r.

gosia-sokalska - niedlugo odczujesz wiekszy przyplyw gotowki, towarzyszy Ci duze szczescie, a on jest Toba zainteresowany. Dididada - kasy jak narazie nie widac jako takiej, warto udać się do lekarza. aniuska - patrz moj pierwszy post. Dobranoc Kochani, mam nadzieję, że chociaż troszkę wam pomogłam.

Gość ppppppppppppp
blond/28. kiedy dziecko, slub?

Gość Nefretete.....
Wróżko...teraz przerabiamy genetyke, bo skoro wszystko inne mozliwe wychodza w normie to moze nie zgadzamy sie pod wzgledem genetycznym...aczkolwiek w pierwszej ciazy doszlam do 30 tygodnia, po czym dziecko zmarlo...pozniej bylam jeszcze 2 razy w ciazy i kazda poronilam zaraz na samym poczatku...5-6 tydzien...druga prawdopodobnie dlatego,ze zlapalam grozna bakterie...ale w dalszym ciagu nie wiem co bylo przyczyna smierci mojego dziecka...i chyba juz nigdy nie dowiem sie dlaczego..

Jeżeli nie odpowiadam na czyjes pytanie tzn., że karty nic nie pokazały. Ania 1986 - musiałabyś coś więcej mi napisać, czym to jest spowodowane. Karty klasyczne, aż tak szczegółowo nie potrafią doradzić, a tym bardziej, ja która dopiero zaczynam. Nefretete..... - bardzo mi przykro, ale chyba nie jestem w stanie już bardziej pomóc, jedyne co mogę poradzić to, zapytać czy nie przemęczasz się za bardzo, bo jeżeli tak szybko dochodzi do poronienia, to może organizm jest słaby...

Gość Mężczyznaaaaaaaaaaaa
Droga Wróżko, nie wiem jak Ty to robisz, ale przed chwilą dostałem propozycję wyjazdu do pracy za granicą (: Dokładnie tak jak napisałaś!!!!! Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia.

Gość Dadadida
zmartwilas mnie mowiac ze powinnam sie udac do lekarza. dlaczego?? jest cos nie tak?? prosze powiedz, bo teraz bede sie zamartwiac, bo na ogol wszystko u mnie ok ze zdrowiem :-( blond 38

brunetka 36, szatyn 43 jak będzie nam się ukłądało w naszym związku i czy widzisz jeszcze jakieś dziecko? pozdrawiam

Gość Dadadida
prosze, odpowiedz mi na to jedyne pytanie.. :-( jestam za granica bez pracy i jeest dla mnie problemem udanie sie do lekarza... :-(