Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka_Jaśmina

Karty klasyczne, komu?

Polecane posty

Gość sono marta
Wrozko a mi postawisz jeszcze karty? kiedy bede z kims w trwalym zwiazku? czy milosc mnie znajdzie? jak potoczy sie moja przyszlosc po skonczeniu studiow? Marta, 21lat, 18luty 1987r, szatynka

Kiedy zmienię pracę na lepszą? Kiedy dziecko? Blondynka,Justyna,28 lat,ur.27.08.1980r.

Gość Dadadida
dziekuje i przepraszam za zabranie czasu :-) jestes naprawde bardzo mila :-)

Gość maykaaa
Czy wyjdzie cos ze znajomosci z mezczyzna ur. 30.05.2980 r? Pogodzimy sie? karolina 8.11.1983

Gość miłka__
25 lat, ciemny blond kiedy spotkam miłośc?

Gość maykaaa
brunetka;)

aktualnie blondynka farbowana,naturalna szatynka nie wiem które jest właściwe:),21 lat czy ten chłopak z którym jestem obecnie to ten właściwy? proszę o pomoc,bo jest jescze \"KTOŚ INNY\" i nie wiem co robić,pozdr

Proszę wróżko odpowiedz mi chociaż jutro,ale odpowiedz,bo nie wiem co robić:( który właściwy?

Gość Nefretete.....
Wróżko...śmierci mojego synka nie potrafię logicznie sobie wytłumaczyć...pierwsze poronienie być może dlatego nastąpiło, bo za szybko zaszłam w ciąże po porodzie...a drugie poronienie to prawdopodobnie bakteria, ale nie jestem na 100% pewna...dlatego boję się,że już nigdy nie będę mogła mieć dziecka..dlatego zwróćiłam się z prośbą do Ciebie,bo może karty widzą jakąś tam nadzieję dla mnie na lepsze jutro...nie chodzi mi o to by pokazały przyczynę niepowodzeń , lecz o to by dały mi nadzieję, którą straciłam....

Bardzo miła Pani Kinga - moja odpowiedź nie była ironiczna, z tego co pamiętam karty ułożyły się bardzo korzystnie. Nefretete..... - karty, nie pokazywały nic bardzo złego, ale też nie pokazały jednoznacznie dziecka, ale moją uwagę zwrócił układ kart wskazujący na jakieś problemy zdrowotne, które być może są właśnie przyczyną niepowodzeń zajścia w ciążę, dlatego też zaproponowałam, abyś się przebadała. Wrócę tu w poniedziałek, wtedy postawię Ci je jeszcze raz. Robiłaś już jakieś badania, od momentu kiedy postawiłam Ci karty pierwszy raz? NIE STAWIAM DZIŚ KART...

Gość Nefretete.....
Cieszę się ,że wróciłaś:) tak, robiłam badania i dzisiaj dostalam wyniki i sa idealne...wiec ze zdrowiem jest ok...czekam wlasnie na @ i zaczynam starania...mam pytanko z zupelnie innej beczki...otoz u mnie w pracy ciagle przyjmuja nowe dziewczyny, cholera wie po co...i tak sie zastanawiam czy to na moje miejsce czy tez nie...strasznie sie schizuje...juz nawet zalatwiam sobie inna prace i wlasnie nie wiem czy jest sens czy nie...moze karty cos powiedza?pozdrawiam:)

Gość to moze mi tez
brunetka-31 lat-co z moja praca w przyszłym roku

Gość to moze mi tez
to tak na poniedziałek to pytanie :)

Witam :) sono marta - na trwaly zwiazek musisz jeszcze poczekac, ale napewno wyjdziesz za mąż. tak tylko - karty nic nie mowia na ten temat, proponuje kupic test ciazowy, wtedy Twoje watpliwosci znikna. maykaaa - karty pokazują przy Tobie, mężczyznę dużo starszego od Ciebie. miłka__ - karty ułożyły się dość pomyślnie, bardzo możliwe, że już spotkałaś swoją drugą połówkę, jeśli nie to niebawem spotkasz, bądź spokojna. Mała Ona - karty wskazują, że powinnaś wybrać tego młodszego, ale ja proponowałabym posłuchać serca, nie kart. Nefretete..... - kochanieńka, w sprawie pracy nie masz się co obawiać. Karty układają się bardzo pomyślnie i nie widzę tu żadnych zmian, a co do tematu wcześniejszego, mam pytanie czy Twój mąż również robił sobie badania? to moze mi tez - jest przy Tobie ktoś, kto jest Ci bardzo pomocny, warto się rozejrzeć, wkół Ciebie jest jakaś podróż i ogólne polepszenie sytuacji.

Gość Dadina
droga Jasmino :-) czy ja 1.09.70 i on 3.09.73 mamy szanse na zwiazek?? co jest z jego strony?? mozna mu zaufac?? jakie beda koleje naszej znajomosci??

Gość Willo
co powiesz mi o tym 17.10.75 facecie?? chodzi mi szczegolnie o jego uczucia, ale rowniez jakim typem czlowieka jest.. i czy kocha swoja dziewczyne?

Gość atka uszatka
Agata, brunetka, 25.09.82 czy wrócimy do siebie? czy wybrałam dobrą ścieżkę kariery?

Gość Deeeee
droga wrozko.. zyje za granica od lat i mam problem ze znalezieniem pracy :-( troche jestem zniechecona, gdyz jestem wyksztalcona, bylam nauczycielka w pl. wczoraj odpowiedzieli mi pozytywnie na moje curriculum, poszukuja wykwalifikowanych nauczycieli. dzis mialam spotkanie. mysle, ze poszlo ok, ale problem jest w tym, ze z checia mnie przyjma, ale musza miec zapotrzebowanie z rynku pracy na jezyk polski :-/ wiaze z ta praca moje nadzieje, ze w koncu nie bede musiala wykonywac pracy, ktora nie ma ze mna nic wspolnego. czy uda mi sie? czy mnie zatrudnia?? czy bede miala konkretne propozycje z tej szkoly?? jesli nie, to czy zrealizuje sie zawodowo w innym miejscu?? Dorota 1.09.70

Gość Dadina
zapomnialam dodac: jestem farbowana blondynka, naturalny ciemny blond, a on brunet

Dadina i Willo jeżeli pytacie o siebie, albo o jakąś osobę należy podać wiek i kolor włosów atka uszatka - karty nie pokazują zadnego rozstania, a raczej spełnienie i miłość. Jeżeli się rozstaliście to wrócicie do siebie.

Gość Życie ....
Ciemny bląd, 28 lat. Czy będę miała kolejne dziecko? Ew. ile dzieci jeszcze będę miała? DZiękuję!

Gość pluszowita
25 lat, czarne włosy, kobieta Co z moja sytuacja materialną? Co blokuje interesy mojej rodziny?

Gość Deeeeee
jestem ciemna blondynka

Gość Willo
ja blondynka, brazowe oczy, on brunet, zielone oczy

Gość anaconda
Cieman blondynka, lat 24.Czy wrocimy do siebie?

Gość Dadina
:-) powtarzam: ja 38 lat blondynka, on 35 brunet