Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka_Jaśmina

Karty klasyczne, komu?

Polecane posty

Gość Smmmutek
Droga Wróżko Jaśmino . jestem brunetką, 24 lata -chciałabym wiedzieć czy w tym miesiącu uda mi się zajsc w ciąze ??? pozdrawiam

Gość Życie ....
" sorki - blond

Gość kinekunda
Ja ciemna blondynka 24 lat, on szatyn 31 lat.Czy wrocimy do siebie?

Gość atka uszatka
a praca? przepraszam, że drąże, ale to wszystko jest bardzo powiązane :( ... a już nie mam sił... czy odniosę sukces czy zmienić branże...

Gość lulu......
Kiedy bede miala dziecko? Brunetka, 27lat.

Gość izka11
blond,32 lata,czy dostane prace,unormuje mi sie sytuacja materialna i bede miała dziecko?

witam, brunetka, 31lat, on ciemne włosy ale nie brunet, 34lata czy nasz związek przetrwa? jak rokuje na przyszłość? czy uda nam się wybudować dom? jak u mnie z pracą? ile dzieci?

Gość laleey
blondynka 24lata, zastanawiam sie co mnie czeka w niedalekiej przyszlosci z moim facetam? oraz czy znajde sobie jakas ciekawa i satysfakcjonujaca prace

Dadina - karty pokazuja przy Tobie duze zaangazowanie w prace/szkole, obok Ciebie jest duzo starszy mężczyna, karty nie pokazały jednoznacznie Tego o ktorego pytasz. Willo - jakiego koloru wlosy ma ta dziewczyna? Deeeee - pracę dostaniesz, niewykluczone jednak, że związana z tym będzie zmiana miejsca zamieszkania. Życie .... - nie. pluszowita - Twoja sytuacja materialna poprawi się.

Gość Willo
dziewczyna ma blond wlosy, brazowe oczy, on brunet, zielone oczy

Gość Dadina
blond, 38 lat jaki starszy mezczyzna?? :-0 nie cierpie starszych ode mnie mezczyzn :-0 przez cale zycie mialam mlodszych. mowisz, ze bede miala cos do czynienia z jekims starszym ode mnie?? :-( i co to za zwiazek bedzie?? a znam go czy dopiero poznam?? :-0

Willo - wokół niej kręci się trochę facetów, ona sama chyba nie jest pewna czego do końca chce, mają trochę problemów, ale nie są one nie do rozwiązania. Zazdrość jest głównym powodem nieporozumień między nimi. D O B R A N O C

Gość Brondynka
Zielonooka szatynka, malowana na blond, 47 lat. Powiedz wróżko, kiedy spotkam prawdziwą miłość?

Gość Willo
dziekuje i dobranoc 🌼 ale zanim pojde, zostawie jeszcze jedno pytanie na nastepny raz,kiedy wrocisz: czy on /brunet, zielone oczy, lat 33/ naprawde kocha swoja dziewczyne /blond, brazowe oczy, 38 lat/?? czy mysli o niej powaznie??

Gość TONI A.
Ja tez poczekam kiedy wrocisz i tez zostawie pytanie :-) Pytam ja /blond 38, brazowe oczy/ o faceta /brunet 35, brazowe oczy, niemiec z pochodzenia,jesli to ma w czyms pomoc ;-) /. Czy jest w jego zyciu jakas kobieta, (chodzi mi o uczucia) ktora jest dla niego wazna? Jesli tak, to kto? Blondynka, brunetka?? Zyje blisko niego czy daleko? W jakim stopniu jest z nia zaangazowany?

Gość szukam rady wskazówki i drogi
Jaśmino kiedy skonczy sie moja finansowa udręka.....? Balejaż,ale z natury szatynka,41 lat....

Gość w kropce jestem
Witaj, ja jestem szatynką, mam brązowe oczy, mój mężczyzna też szatyn (jaśniejszy ode mnie), ma niebieskie oczy, ja mam 29 lat, on 34 lata mam pytanie dotyczące jego wierności i uczciwości; czy on mnie zdradza lub zdradzi, mam dośc jego licznych koleżanek, które non stop się przystawiają do niego, jestem zazdrosna i wkurzona na to. Co nas czeka? Pozdrawiam

Gość jaciekawska
ciemna blondynka rozjaśniona, on brunet 31 lat. Czy długo jeszcze będzie ze mną?

Gość 67676767676767
Kochana prosze powiedz,czy będe mieć jeszcze jedno dziecko,a jeżeli tak to kiedy?dodam,że chciałabym go bardzo. Jestem farbowaną blondynką/naturalne szatynka/ lat 33

Gość Nefretete.....
Wróżko owszem mąż też się bada razem ze mną i też wszystko jest dobrze...Ufff to dobrze,że z pracą pomyślnie, bo tak coś miałam mieszane uczucia...

Gość KaSSSSSSSSia
bronzowe 20 czy w nastepnym roku wyjde za mąż?

Gość uuppuupp
uciekła?

Szatyn,lat 37 ,czy znajdzie szybko prace na miejscu ?czy moze czeka nas przeprowadzka?

Gość wikawika1
brunetka, 34 lata, kiedy zajdę w ciążę?

Gość o kurka wodna
a podobno nikt w horoskopy i wrózby nie wierzy :P a tu prosze ... jak ktos chce to ja tez moge powrózyc :P spełni sie albo i nie (jak kazda wróżba ) ale nikt wam tyle nie obieca co ja :D