Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka_Jaśmina

Karty klasyczne, komu?

Polecane posty

Gość gggggggggggmmmmmm
Wrozko, proszę o odpowiedź. Mam 20 lat, w lutym skończę 21. Z natury jestem raczej szatynką, w tej chwili mam włosy farbowane na ciemny brąz. Mój chłopak jest ode mnie 3 lata starszy, szatyn, ale taki dosyć ciemny szatyn. Mam 2 pytania. Jestem z chlopakiem prawie 3,5 roku, chciałabym wiedziec czy to jest ten jedyny. Kocham go, ale czasem mam wątpliwości, wcześniej nie miałam zbyt dużego doświadczenia, to jest mój pierwszy stały związek, stąd moje obawy. Zastanawiam się czy nasza miłość przetrwa, czy będziemy razem. A drugie pytanie dotyczy studiów. Nie dostałam się na wymarzony kierunek, na psychologię, w tej chwili studiuję coś innego, ale czuję, że to nie do końca to i chcę znów spróbować dostać się na tamten kierunek. W tym roku postanowiłam podwyższać wyniki z matury i złożyć papiery na psychologię po skończeniu obecnych studiów. Bardzo mi zależy, ale z drugiej str wiem, że strasznie ciężko jest się dostać. Co o tym sądzisz? Uda się? Zostanę kiedyś tym wymarzonym psychologiem?

Gość poczytalska
nie mam konkretnego pytania, chciałabym wiedzieć DUŻO - za 2 tygodnie birę ślub... bardzo proszę o wróżbę... powiedz co mam napisać lat: 30 kolor włosów: jasny brąz ON lat: 35 kolor włosów: szatyn wróżko, a masz może maila, na którego mogłabym napisać więcej?

Gość w kropce jestem
ponowie prośbę o wróżbę :) w kropce jestem Witaj, ja jestem szatynką, mam brązowe oczy, mój mężczyzna też szatyn (jaśniejszy ode mnie), ma niebieskie oczy, ja mam 29 lat, on 34 lata mam pytanie dotyczące jego wierności i uczciwości; czy on mnie zdradza lub zdradzi, mam dośc jego licznych koleżanek, które non stop się przystawiają do niego, jestem zazdrosna i wkurzona na to. Co nas czeka?

Gość jussaa
ja-włosy blond 27lat on-blondyn 27lat Planujemy ślub,czy słusznie tzn czy należymy do siebie?

Gość nieznjoma
pani jeszcze wrózy??

ja 22-08-1977 czy zajde w upragniona ciaze..... blagam odpisz mi...

Gość gośćaldi
Ciemna blondynka lat 37 jak potoczy się moja sytuacja domowa i finansowa