Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpieczny seks iiii

bezpieczny seks z prezerwatywa

Polecane posty

Gość bezpieczny seks iiii

jak sie kochac z prezerwatywa aby seks byl bezpieczny? Czy mamy ja nakladac od razu, czy mozemy troche pozniej? Nie chce brac tabletek

Gość podpowiem na te pytanie
odrazu poniewaz penis w stanie wzwodu wydziela na poczatku taki plyn w ktorym rowniez znajduja sie plemniki. pozdrawiam

Gość jojojjj
najlepiej odrazu - mówiąc wprost to tak dwa trzy razy włożyć na początku bez i to w dni niepłodne tez nic się niepowinno stać ale żeby uniknąc schizów potem to odrazu.. my zawsze mamy durexy i od 4 lat nic się niestało.. ba ani razu znierobiłam testu ani nieschizowała.. jak się dobrze używa itd to powinno być ok

Gość sasaasasasasasasasasa
na początku tez uzywalismy tylko gumek. niezbyt komfortowe i róznie może być. odkąd zaczęłam brać tabletki moj chłopak jest wniebowzięty!!! twierdzi ze nie ma porównania , jest o 100 razy lepiej,przyjemniej... mozemy kochać się do konca i bez obaw. polecam tabsy !!!!!

Gość jojojojj
sasasdasasasaa przejdzie wam ten entuzjazm jak się pojawią skutki uboczne... my też tak mieliśmy rok - połtora a potem był już stres co się dzieje z moim organizmem.. fakt facet jest wniebowzięty to nic niemusi robić a mu dobrze - szkoda że oni niemyślą jak my się musimy truć...

Gość mmmmmmmmmmmmmmllllllll
a co dokladnie masz na mysli? co sie z Toba dzialo po tabsach ? :)

Gość oj tak tak tez sie przekonalam
a zmienilam i zmienialam. Badania robilam. Niby dopierane. A jednak... I niektore rzeczy mi siadly dokumentnie, znaczy - nieodwracalnie :O Nigdy wiecej tabletek :O

Gość mmmmmmmmmmmmmmllllllll
i zadne ci nie odpowiadaly? kompletnie zadne?

Gość jojojojjj
mnie pojednych tak bolał biust że myślałam że go w rękach będę nosić dosłownie... przy drugich żyły się powiększały i robiły się rozstrępy na udach takie malutkie i na tyłku i miałam humory na zabicie.. przy trzecich libido spadło mi poniżej poziomu morza... dotyk wzbudał we mnie irytacje normalnie do tego stopnia że palec męża bym odgryzła hehe =- a z humorkami ciągle tak było jakbym miała przedokresowo.. i gin mi powiedział że moge należeć do kobiet które już tak mają i przy każdych tabsach tak będą mieć.. ja po próbie z tymi trzema i po poczytaniu jeszcze tu na kafe o zakrzepicach, wysiadaniu wątroby itd itp dałam sobie spokój z tabsami i eksperymentowaniem: w końcu kobieta to nie królik doświadczalny kurde.. może kiedyś jak będe w wielkiej potrzebie to znów zaczne brać ale pewnie na troche tylko: ostatnio brałam 5 opakowań bo chciałam przesunąć okres ze ślubu i podrózy więc to była wyższa konieczność :)