Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomasz240024

JEDEN WIELKI DRAMAT

Polecane posty

Mimo tego , że ejstem przystojny młody (24) i mam 20 cm kutasa , wystawiając swoje foty i przez przypadek podająć e-mail tylko wpisy o moim kutasie ale zero jakiegos zainteresowania dalej , rozmowa gg , skype , video , skype , live -seks . TO FORUM TO DRAMAT (czemu ejsteś na forum o tej porze - leci gadka o tym że jakiś łeb ma zarost na prawej nodze ) PORAŻKA Prosze o namiary na podobne fora, skype czaty bo tu się nic nie wydarzyło i raczej nei wydarzy . Przypominam sobie jeden wpis 3 lata tutaj \"bajeruje\" laski i NIC

Gość polejka
uspokuj sie i napisz jeszcze raz: powli i zrozumiale bo jak narazie to jeden wielki belkot

wystajawiajc swoje zdjęcia brakuje tutaj dalszego przejścia do rozmów ( GG, skype , videposkype czy w końcu live) Tylko kilka osób napisze jakaś opinie i na tym koniec Wydaje mi się że jeśli są tau jakieś napalone kobiety powinny się odezwać napisać , szukać kontaktu . TUTAJ TEGO BRAK WIĘC TO JEST PORAŻKĄ TEGO FORUM ŹLE TRAFIŁĘM DAJCIE NAMIARY NA PODOBNE STRONY NA KTÓRYCH SĄ KONKRETNIE ZAINTERESOWANE KOBNIETY SZUKANIEM KONTAKTU PO WYMIANIE ZDJĘĆ ITD.

Gość tam tata tam
własnie:classic_cool: coś mi tu podśmierdywuje :O

Gość polejka
ale kto ci powiedzial, ze te forum dla kobiet to forum z anonsami erotycznymi dla zdesperowanych kobiet ??? wrzucasz swoj instrument to ludzie go oceniaja tak samo jak zdjecia ciuchow ktore wrzucaja inne kobiety proszac o opinie.

Gość szukaj mnie
wiedzialam ze faceci sa glupi ale nie wiedzialam ZE AZ TAK BARDZO :o

W realu są dzioałania i w necie są działania ! Jeśli ti jest taki kibel że te laski które tu siędzą to kościół to ma ktoś takie forum na którym pokaże swoją pałe i ciały a jakaś laska napisze Ty stary ale jesteś fajny chche,m Cię poznać , z kąd jesteś mo żesz przyjechać mnie walić , masz tu moje foty bez twarzy

Gość tatammm
oj Tomku, jetes jednym wielkim dramatem!

Gość szukaj mnie
byc moze twoja matka tak robi my NIE

Gość a ja tu własnie
na tym forum znalazłem raz jedną fajną dziewczynę z którą spędziłem upojną noc i utrzymujemy kontakt do dziś, więc nie jest tak źle :)

Gość polejka
ja rozumiem dlaczego kobiet nie interesuje gadka z toba, czlowieku ty belkoczesz !!! kompletnie nie wiadomo o co ci chodzi ! o czym maja z toba rozmawiac jak strzelasz taki jeden wielki belkotliwy monolog ??? to NIE jest forum z ANONSAMI EROTYCZNYMI, szukasz laski na seks to poszukaj czatow o takiej tematyce. Najpierw sie doinformuj na JAKIM w ogole forum sie udzielasz, potem uloz poprawne zrozumiale zdanie, 3 razy je przemysl przed wyslaniem i nastepnie zamiesc je w necie :O

Sam widzisz że natrętne wystawianie swojego kutasa na widok publiczny,nie przynosi zainteresowania twoją osobą.Nie rozumiesz kobiet i raczej pobyt na tym forum mógłby ci pomóc w zrozumieniu tego co im się podoba,a nie takiej chamówy którą odwalasz.Jesteś chyba za tępy aby zrozumieć co działa naprawdę na psychikę kobiet,i co je naprawdę podnieca.Myślisz że jak wystawisz co drugi dzień pałę na widok to wszystkie uklękną u twych stop.

Gość *blooondi
koles opusc juz to forum...nikt cie tu nie zrozumie :O

Gość hdgdgdfs
kles jak dla mnie to jestes DNO i lkepiej zmien siebie, bo to co ty robisz teraz to ejst glupie i niedojrzale ze az wstyd. ale moze sie takim debilem urodziles to w sumie juz i tak nic ci nie pomoze...