Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziurawe prześcieradło

chyba wkoncu sie doczekałam

Polecane posty

Gość moje imie wieczny kłopot
ja bym juz dawno test zrobila

Gość itedeitepe
Test mozna robic dzien po dniu na ktory wypadal okres, albo jak kupisz te najnowsze to i na pare dni przed miesiaczka. Pierwszymi objawami moga byc wrazliwe na dotyk i opuchniete piersi, ale niektore dizewczyny maja tak przed okresem. Nikt Ci nie potwierdzi ani nie zaprzeczy ze jestes w ciazy na odleglosc, ani z bliska :P Nie gdybaj tylko lec po test ciazowy. Jesli wynik pozytywny to gratuluje :)

Gość 1122334455
po szkole???? ile masz lat???

Gość kandel
hej, mam wrażenie że już chciałaś zajść w ciążę , czy prawidłowo odbieram Twoją radość ?

Gość nigdy wiecej tego
rzeczywiscie mloda:P a macie na utrzymanie dzidzi ? jesli tak zycze powodzenia:) a dlaczego zdecydowalas sie tak wczesnie?:)

mamy pieniadze, cieszko bedzie , wiadomo zawsze z maluszkeim jest cieszko ale mnie to nie odstrasza, dlaczego tyak wczesnie? nie umiem tego wytlumaczyc , chec bycia mama i miec maluszka jest silniejsze odemnie

Gość nigdy wiecej tego
no to zycze powodzenia ...:) tez bym chciala miec dziecko ale chyba kasa nam na to nie pozwoli...

ja tez nie mam duzo , chlopak pracuje, m stałą prace wiec nie ma sie czym martwic, kokosow nie zarabia ale kto powiedzial ze bedzie bajka :D ja terz w tym roku koncze szkole . prace mam pewna terz nie za kokosy ale zawsze :)

Gość nigdy wiecej tego
no coz... ja nie wiem czy za 1500-1700 dalibysmy rade wiec... boimy sie bardzo. ja mam na razie tylko staz, szukam czegos stalego ale ciezko z tym jest

Gość nigdy wiecej tego
wiem ze ludzie maja mniej i soebie radza... ale ja jednak mam straszne obawy..

Gość zwracam uwagę
"cieszko" - haha, wczorajsza pani od bogatych rodziców wróciła? :D :D :D

Gość nigdy wiecej tego
hmmm martwie sie o dobro dziecka... to nie jest moje widzimisie... trzeba miec za co wychowac co do garnka wlozyc... nie mozna myslec w ten sposob chce to robie... trzeba myslec o tym czy bede mogla mu zapewnic byt.. wiec nie wiem jak mozesz mowic"nad czym sie zastanawiasz"..

Gość nigdy wiecej tego
ja jestem troche starsza.. ale dziwi mnie troche twoje myslenie.. nie potepiam ale nie rozumiem ludzi" chce to robie"... jesli teraz zajdziesz w ciaze to po szkole nikt ci pracy nie da nawet jesli masz zalatwiona..

Gość a lot like love
była tu taka osiemnastka wczoraj, z bogatymi rodzicami i chłopakiem ze stałą pracą, której się wyraźnie w dupie poprzewracało. tobie chyba też, więc ja również podejrzewam wielki powrót agi, czy jak jej tam było. ale odsuwając na bok domysły, skończ szkołę i weź się za ortografię, bo kiedyś przyjdzie do ciebie dzieciak i będzie pytał jak się pisze "spóźnia", "ciężko", "przecież", a ty nie będziesz potrafiła mu pomóc.