Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia123456789

okres próbny

Polecane posty

Gość kasia123456789

Cześć dziewczyny :) mam problem :( jestem na okresie probnym i jutro konczy mi sie umowa a przed chwila dostalam oferte pracy (lepsza) i nie wiem czy mam zadzwonic do szefowej... ona chyba zapomniala o mojej umowie a podobno chce zebym dalej pracowala POMOCY

Gość zcx fd vx
nie dzwon, gdyby im zalezalo to by ci dawno dali nowa umowe do podpisania

Gość reset
bzdura! skoro jutro mija okres próbny, pewnie cię szefostwo wezwie i albo podpiszesz umowę od ręki, albo za parę dni, tak już bywa...no chyba, że nie zechcą Ci przedłużyć umowy ;)

Nie podpisalas nowej umowy o prace, wiec nie jestes zobowiazana, zeby nadal tam pracowac. Jednakze wypadaloby poinformowac twoja szefowa, ze nie zamierzasz juz dluzej pracowac.

Gość kurier
odejdz z firmy po angielsku tak jak ja;)

Gość kasia123456789
to ostatnie to nie ja pisalam o tej Pelagii !!!!!!!!

Hej, jelsi szefowej zalezalo zebys u niej pracowala to powinan o to zadbac. Co nie ceniala ci? Uwazala ze nie dasz sobie rady gdzie indzie? Idz dziewczyno do nowej pracy! Swoja droga, tez moglas sie dowidziec co z przedłuzeniem umowe, to w koncu ciebie dotyczy. No ale tak czy siak ja bym zdecydoiwala sie na nowa prace. Pozdrawiam i zycze powodzenia!

No a szefowa jutro poinformuj, bo tak wypada. NIe warto palic za soba mostow. Pozdr!