Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ................k

czy ktoś po tabletkach anty miał trudności z zajściem w ciąże????

Polecane posty

Gość ................k

no ja akurat nie miałam zaszłam w pierwszym cyyklu po odsawieniu tabletek bralam 3 lata

Gość ................k
bo ja zaczynam mieć obawy czy nie odstawić całkowicie tabletek. Ostatnio chłopak mnie nastraszył że może być tak że przez tabletki moge mieć trudności z zajściem tak jak jego kolego żona.

a lekaerz im to potwierdził bo wiem ze lekarze nieraz daja tabletki by wywołac owulacje róznie to bywa ja nie miałam i bardzo dużu moich koleżanek też nie miały z tym problemu

Gość ................k
ale w sumie tabletki nie sa takie obojętne dla organizmu, każdy na nie inaczej reaguje. Ja na razie nie planuje ciąży, ale obawy mojego chłopaka odnośnie tabletek zaczynają mnie martwić.

Gość przyszla mamuska
Ja bralam tabletki 8 miesiecy.Odstawilam je.Po 3 miesiacach poszlismy z mezem na calosc i odrazu zaszlam w ciaze.

Gość preferencje pole obowiazkowe
dziewczyny moglybyscie jeszcze napisac jakie tabletki bralyscie? Ja tez sie najbardziej boje tego ze pozniej moga byc problemy za za jakies 2 lata chcielibysmy starac sie o dziecko

Gość jużniestaraczka
ja brałam 10 lat tabletki anty przestałam w styczniu tego roku zaczęliśmy się starać od sierpnia w 2 cyklu się udało i obecnie jestem w 13 tyg ciąży.