Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sieee boje

paniczny strach przed porodem i wychowaniem niemowlaka!!!

Polecane posty

Czesc!!! co u Was Madzia jak Kubus ile juz wazy??? Karola znasz juz plec maluchow??? a my od nastepnego miesiaca tez bedziemy sie starali o druga dzidzie :)

Gość tak sieee boje
Kamilka maly juz przytyl od porodu ok 1200kg wiec nie jest zle mamy teraz problemy z alergia jeszcze nie wiemy na co ale prawdopodobnie mleko co tam u was? trzymam kciuki za owocne staranka:) ciekawe co u Karoliny...

a my bylysmy dzis uszy przekuc u Emilki oczywiscie, wyglada cudnie :) samo przekucie nic nie bolalo , ale jak tylko pilegniarka ja dotknela to narobila krzyku jak wrzuce fotki na nk to podrzuce linka Karola pewnie sie wysypia na zapas :D ucaluj Kubusia pa

Gość tak sieee boje
to czekam na linka:)

Gość beti88
ja tez sie strasznie boje

Gość trrr4444
z praktyki dowiedzione, ze nawet z nerwica lekowa da sie urodzic :P najgorsza jest tylko 3cia doba. i (u mnie) parę dni po porodzie.

Gość tak sieee boje
tak spi w miare dobrze:) za to od kilku dni mamy problemy z zalatwianiem sie:( trrr4444 u mnie bylo kiewpsko dosc dlugo po porodzie dopuki lekarz nie zalecil zwiekszyc dawki leku

Czesc dziewczyny! Tak, staram sie wysypiac na zapas, chociaz to i tak nic nie da :-( Jak maluchy dadza w kosc, to sie nie pozbieram ;-) Sa chwile, ze przeogromnie sie ciesze z blizniakow, bo w sumie planowalismy 3 dzidolkow, fajnie bedzie miec taki minizlobek w domu, ale przychodza tez chwile, ze zastanawiam sie, jak my sobie poradzimy :-O Pojawiaja sie techniczne problemy, typu, gdzie wstawic lozeczka - do sypialni czy salonu, jak je karmic, jak ogarnac trojke malych dzieci, lo mother.... Krzys jest bardzo zywiolowym dzieckiem, daje nam niezle w kosc, mam nadzieje, ze ta dwojka bedzie spokojna..... Na razie staram sie nie martwic i nie myslec o przyszlosci, co ma byc to bedzie, jakos przeciez bedzie ;-) Plci maluchow nie znamy, ja najbardziej chcialabym parke, ale co bedzie, sie okaze... Kamilko, zycze szybkiego zaciazenia, starania od maja? To jak Wam wyjdzie od razu, dzidzia bedzie w styczniu mniej wiecej.... bardzo dobra pora, nasz Krzysztof styczniowy chlopak jest :-) No i uwazaj, kochana, by takiej niespodzianki jak u nas nie bylo :-P Madzia, a jakie objawy tej alergii??? Karmisz butla? Uwazaj z interpreteacja wszelkich wysypek, naszemu synkowi tez pediatrzy wmowili alergie, musial przez kilka miesiecy wstretny nutramigen pic, a potem sie okazalo, ze to zadna alergia ... Dzidź zdrowy jak ryba.... Piszcie dziewczyny, ja w miare mozliwosci bede sie tez odzywala, chociaz ostatnio mniej na necie jestem... Od 30 kwietnia do 10 maja bedziemy na wywczasach :-) Ale poza tym postaram sie zagladac.... Usciski dla Waszych pociech...

a mysleliscie juz nad imoionami??? no i czy brzuszek juz masz :D najbardziej chcialabym aby wyszlo nam tak ze urodzilabym 27lutego, bo wtedy moj maz ma urodziny :D ale bylby prezent... nasza Emilka tez jest bardzo ruchliwa i coraz bardziej niegrzeczna :D lobuz z niej sie robi i tyle no i znowu ja kaszel dopadl i paskudna chrypa co mowe jej zabrala :( nie slychac nawet jak placze, a temu wszystkiemu towarzysza (juz tradycyjnie)dwa zeby na dole buzki dla Was i waszych maluchow :)

Gość tak sieee boje
Kamilka moj maluch urodzil sie 27 lutego:D ja sie czuje ok maly coraz bardziej sie fajnmy robi zaczyna sie juz rozgladac i troche sie smieje do mnie:)

Czesc Dziewczyny co u Wwas??? fajna data :D jak tam Wasze maluchy moja Emi goraczkuje i zabkuj, a mimo to ma energii za trzech :D

co u Was Madzia jak tam Kubus??? Karola jak na urlopie??? bo u mnie di niczego nic sie nie uklada :( wszystko idzie na dno w malzenstwie coraz bardziej sie nam papra i tak bardzo sie boje!!!

Gość tak sieee boje
hej kamilka kiedys pisalam do karoli na gg(ma w stopce) ale nie odpisala a jestem ciekawa jak sie przyszla mama blizniat czuje przykro,ze nie uklada sie was jesli to cie pocieszy to u mnie jest tez nie najlepiej maz swoje humorki rozladowuje na mnie i zgania wine za wszystkie niepowodzenia:O ehhh przykro mi ale mysle,ze najlepszym rozwiazaniem bedzie to olac i zajac sie soba i synkiem nie dlugo planujemy chrzciny:) juz ogladam garniturki:D bedzie maly przystojniaczek:) juz sie czesto smieje i dostarcza mi wiele radosci:) ucaluj Emilke i jej bolace dziaselka:)

Dziewczyny moje kochane!! :-) Sorki, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale nie bylo nas 2 tygodnie w domu, poza tym prawie nie mam czasu na neta. MAdziu, moj numer gg cos nie dziala, tzn. nie moge wprowadzic hasla, mowi mi, ze jest bledne, kiedy wiem, ze nie jest... Musze zalozyc nowy numer i zmienic w stopce, ale tak jak pisalam, nie bardzo mam kiedy... :-( Oj dziewczyny, z tymi facetami i malzenstwami to roznie jest... Ja znowu na stopie wojennej z tesciami... wrrr... Jak czlowiek zamierza sie z kims wiazac, najpierw powinien przeswietlic jego rodzine, bo potem to wtopa jest... buuuuu...... Nasze blizniaki rosna, kopia, brzuch mam juz jak z Krzysiem w 7 miesiacu chyba, makabra, ciekawe, jak bede wygladala w 9, o ile donosze tak dlugo dwojaczki..... W piatek mam usg, mam nadzieje, ze poznamy plec, przynajmniej jednego dzidolka :-D Sciskam Was, moje drogie, piszcie co u Was.... Zycze, zeby wszystko sie dobrze poukladalo...... 🌼

czesc Dziewczyny!!! U nas jak by lepiej jak narazie zgoda :) u nas tez maz obwinia mnie o nasze klopoty finansowe, co prawda nie bylo by ich gdyby nie tygodniowy pobyt w Polsce na Wielkanoc dal nam mocno po du... , a z drugiej strony wiem ze jak teraz bysmy nie pojechali to pozniej dopiero nie :( no i Emilka spi z nami... jestem przekonana ze jesli teraz to przetrwamy to chyba damy rade wszystkiemu, czasami nie wiem sama co juz myslec i jak Emi to maly lobuz no i mala kokietka :D z tesciami tez nie najlepiej :/ BUZKI DLA WAS http://suwaczki.maluchy.pl/li-32538.png

Czesc Wam!!! co tam u Was??? Madzia jak u Ciebie , kiedy planujecie chrzciny, a moze juz po, jak tak to jak Kubus je przezyl??? Karola co u Ciebie, jak sie czujesz znascie juz plec???

Gość tak sieee boje
hej GRATULUJE pierwszych kroczkow:D:D:D moj maly po szczepieniu mial goraczke ale dzis troche juz lepiej chrzest dopiero za miesiac wiec zdam relacje troche pozniej Karola sie cos nie odzywa pewnie jest przemeczona... u mnie z mezem tez cos sie psuje od tygodnia nie mozemy sie porozumiec ciagle sprzeczki ehh mam dosc...

Jestem, jestem.... Tak, Kamilko, czesciowo przemeczenie, obowiazki, generalnie brak czasu na neta :-O Dzisiaj mielismy bardzo fajny dzien, pojechalismy do mojego brata pod Warszawe, Krzysiek nagral sie z nim w pilke, nawyglupial, wybujal, generalnie wymeczyl wujka jak sie patrzy :-P A teraz maly spi u moich rodzicow a my mamy wieczor dla siebie... A u nas tez roznie, bywaja kiepskie dni, ja to zwalam na moje hormony, bo cos nerwowa sie zrobilam :-P Zobaczymy jak bedzie po ciazy.... Kamilko, gratuluje spionizowanej cory :-) Teraz sie zacznie bieganina za mala, no chyba ze spokojna jest, bo ja za Krzychem to maratony pokonywalam.....po parkingach.. :-D Madziu, jak Kubus? Juz fajniutki bobasek sie pewnie z niego zrobil, coraz wiecej rozumie. A jak spi w nocy???

Gość tak sieee boje
Kubus spi roznie przewaznie do 5 rano ale dzis np. wstal dopiero o 8 i to dlatego,ze maz halasowal wstajac do pracy:) robi sie coraz fajniejszy i bardziej kumaty wy juz macie za soba siadanie,zabki i chodzenie:) a to wszystko dopiero przede mna nie moge sie doczekac jak podam mu pierwsze owocki i zupki:P

Gość tak sieee boje
o 5 rano w sensie,ze na jedzenie i dalej spac:P

Dziewczyny, znamy juz najprawdopodobniej plec maluchow - parka!!!!!! Oby po porodzie sie potwierdzilo, bylabym bardo szczesliwa, bo taka opcja najbardziej nam odpowiada..... Najwazniejsze, zeby byly zdrowiutkie!