Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoninawalerina

Ważne pytanie do wszystkich kobiet

Polecane posty

Gość antoninawalerina

Witajcie dziewczyny mam 21 lat i za 2 lata planujemy z narzeczonym slub zastanawiam sie nad braniem pigulek antykoncepcyjnych bo nie chce zajsc teraz w ciaze a regularnir sie kochamy. Zalezy mi bardzo na dziecku w przyszlosci. czy mialzscie problemy z zajsciem w ciaze wlasnie przez tabletki

u wielu kobiet po zaprzestaniu brania pigułek szansa na poczęcie dziecka jeszcze wzrasta,występują mnogie owulacje itp,dodam,ze mam znajoma,która biorąc tabletki :książkowo: wręcz zaszła w ciążę i jest teraz mamą fajowych bliźniaków:)ale to chyba są sporadyczne przypadki takich wpadek:)

Gość ee ihi
Kochana tez mam 21 lat za poltorej roku slub :) i od niedzieli biore tabsy :) jednak nurtuje nie ten sam problem, bardzo sie boje ze pozniej bede miala problemy z zajsciem w ciaze :/ dwa lata temu bralam pozniej przerwalam a teraz znow. NIe chce tez przesadzac wiec postanowilam ze bede je brala tak ok rok moze troche dluzej :)

witam:-) szczerze powiem ze moga byc problemy z zajsciem w ciaze ale to jest indywidualna sprawa kazdego organizmu, ja bralam 7 lat temu, potem przestalam brac i zaszlam w ciaze ale mialam martwy plod, zrobili mi lyzeczkowanie i od tamtej pory wogole nie zachodze w ciaze i teraz mnie czeka zabieg in vitro takze radze sie zastanowic, pozdrawiam

Uważajcie, tabsy mogą zniszczyć równowagę hormonalną, zbadajcie hormony :P

Gość ee ihi
u mnie moze byc wlasnie tak jak piszesz agawa1977. MIalam bardzo nieregularne okresy i bardzo krotkie cykle. Tabletki je z pewnoscia unormuja i moze wzrosnac szansa na to ze kiedys bede mama :) przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość antoninawalerina
Chyba jednak zrezygnuję z tych tabletek:(........

Gość jakies bzdury
zwykle problemy z zjasciem w ciąże po odstawieniu hormonów maja kobiety które juz wczesniej je miały lecz nie zdiagnozowanewiec onich nie wiedziały :O