Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Alicja mama

korekta uszu u dziecka?? zrobic czy nie?

Polecane posty

Go艣膰 Alicja mama

Nie wiem co robic, czy mozecie mi poradzic? Ile ryzyka niesie ze soba taki zabieg u dziecka (pelna narkoza). Czekam na wasze odpowiedzi. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 17 z nowymiuszami
Nie bardzo si臋 na tym znam od strony medycznej, ale radz臋 Pani lepiej wykona膰 ten zabieg. Mam 17 lat i w marcu mia艂am operacj臋. W znieczuleniu miejscowym... Ale rozumiem, 偶e to do艣膰 ma艂e dziecko ?呕a艂uj臋, 偶e tak p贸藕no mia艂am ten zabieg. (Bo to w艂a艣ciwie zabieg. )Dzi臋ki temu unikn臋艂abym szykan w podstaw贸wce i gimnazjum... Decyzja jest jak najbardziej s艂uszna i dziecko b臋dzie Pani bardzo wdzi臋czne w przysz艂o艣ci... Obawiam si臋 tylko, jak zniesie b贸l po operacji (najgorsze s膮 pierwsze dwa tygodnie po, szczeg贸lnie spanie)... ALe korzy艣膰 jest ogromna : zero stresu, wiecznego poprawiania w艂os贸w i podejrzewania wszystkich o to,偶e 艣miej膮 si臋 z moich uszu, mog臋 swobodnie uprawia膰 sporty, nosi膰 r贸偶ne fryzury zamiast wiecznie rozpuszczonych w艂os贸w... Prosz臋 wybra膰 sprawdzonego specjalist臋, a wszystko b臋dzie ok. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja mama
dziekuje za odpowiedz tak, wiem, ze to z jednej strny sluszna decyzja- drugiej jednak to decyzja powiazana z duzym ryzykiem zadna matka nie che zadawac dziecku bolu, a to byloby niczym innym. Dziecko nie rozumie co od niego chcemy, czy warto na sile upiekszac? Czy mamy do tego prawo? Nie wybaczylabym sobie, gdyby cos poszlo nie tak . Mam tak wiele obaw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekaszzzz
skad w Polsce pieniadze na taka operacje? masz ich za duzo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekaszzzz
skad w Polsce pieniadze na taka peracje? masz za duzo kasy??

Udost臋pnij ten post

lepiej zainwestowac ta kase, niz zeby dziecko mialo cale zycie przechlapane. :-O to autorki sprawa, na co wydaje pieniadze i skad je ma.

Udost臋pnij ten post