Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Altruistka

Life is brutal

Polecane posty

Gość Altruistka

Budzę się rano z nienawiścią do losu Bezcelowość życia przeraża Wspinam się mozolnie po schodach życia ale zaraz gwałtownie spadam Bolesny upadek, kolejna klęska wpisana w egzystencję małego człowieka Boże, gdzie jesteś? Kiedyś biała, nieskażona kartka Dziś-naznaczony, dwutomowy egzemplarz: księga życia Stos porażek, małe sukcesy Wszystko okraszone oceanem łez, morzem zwątpienia, rzeką smutku, strumykiem radości- Moje życie...

Gość pogratulować...
"Wszystko okraszone oceanem łez" :D:D

Gość to się nazywa depresja
:(

Gość Altruistka
Nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Cholernie ciężko wdrożyć się w dorosłe życie, ciągle idę pod prąd i nic mi się nie układa... Brak pracy, studia, na które aktualnie mnie nie stać, oblany egzamin na prawko i pasmo innych nieszczęść... I Z CZEGO MAM SIĘ CIESZYć...

Gość świat*
Altruistko pamietaj ze nic nie trwa wiecznie :) nawet cierpienie

Gość Altruistka
Świecie- a ile cierpienia jest w stanie znieść człowiek? Bo mój limit już się wyczerpał...

Gość a co chciałas być lepsza
od innych i patrzeć na nich z góry?chcialaś im powiedziec (i sobie tez) patrzcie mnie sie udalo-ale jak ktos jest na gorze to ktos musi byc na dole.sukces jednego to kleska drugiego. Witamy w gównianym zyciu-jak ci sie podoba tu na dole? czy myślalabys o tych przegranych jagbys byla tam,na gorze? gowno byś myslala!!! nic sie nie boj wszyscy co tu piszą maja tak samo. pozdrawiam:)

Gość Altruistka
A właśnie, że myślę o innych! Tak... może i chce być lepsza od innych, bo chce udowodnić sobie, że coś potrafię, że głupia dziewczyna ze wsi też ma ambicję i potrafi coś osiągnąć!? Im bardziej tego chcę, tym bardziej wszystko się komplikuje... Dlaczego jedni mają z górki a drudzy ciągle pod górkę? Gdzie w tym świecie sprawiedliwość...

Gość pati215
wiesz nikomu nie jest latwo, myslisz ze ja mam takie zycie bajka nawet nie wiesz ile niektorzy z nas przeszli. ja staram sie nad tym nie uzalac i cieszyc tym co mam. ty tez przyjmij taka zasade a bedzie ci latwiej

Gość Altruistka
Wiem Pati, że masz rację, bo tez tak pocieszam ludzi. Tylko, że trudno się samemu do tego dostosować