Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaaa

co jeszcze sie w moim zyciu spieprzy? juz nie mam sily

Polecane posty

Gość elizaaaa

wrocilam do Pl i nie mam pracy tak jzu 7 mc z zamiany mojego kiepskiego mieszkania nici facet mnie olal kiopnal w dupe i poszedl do innej siedze i rycze od samego rana wszystko mi sie zwalilo i juz nie mam sily

Gość silna baba
Nic sie nie martw. Jak jest bardzo zle, o potem moze byc juz tylko lepiej:) Glowa do gory!

co jeszcze się może spieprzyć.? zrób test ciązowy to się dowiesz... a rodzina? przyjaciele? nie pomagaja ci?

Gość wysmiewczyni
przestan sie uzalac nad soba i wez sie w garsc, jak poczytasz tu co poniektorych to zobaczys zze oni to dopiero maja przerabane. Nie ma gorszej tragedi w zyciu niz glupota. To ze facet poszedl do innej to pomysl sobie ze to jest twoja szansa od losu na lepszy model bo stary jak widac do dupy byl. Tak inni maja gorzej, wiec glowa do gory. A jak poczytasz te bzdury tutaj niektorych osob to zobaczysz z ety jednak mas zniezle:)

Gość karamia
Facet to najmniejszy problem. Skoro teraz Cię zostawił - w takiej sytuacji, to jest po prostu zwykłym dupkiem. Zdrowa jesteś, pokręć się wsród ludzi, na pewno pracę znajdziesz; ważne żeby się gdzieś zaczepić. Na zamianę mieszkania też przyjdzie czas. No i witaj w PL :)

Gość elizaaaa
zle mi tu 7 mc jestem w Pl i wiecznie cos sie pieprzy pracy brak mieszkanie fatalne na zamiane nie mam co liczyc:(