Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość If i were a boy...

Czas na zmiane

Polecane posty

Gość shake it
sorka za brak znakow polskich, ale mam ang. windows) Ekskluzywna kobiet powinna umiec radzic sobie z komputerem...

Gość If i were a boy...
A po co mi znaki polskie? Wystarczy, ze mam polskiego Worda, to wystarczy:P

Gość If i were a boy...
No a powracajac do pytania: bo nie mam jeszcze konkretnej odpowiedzi co do zachowania:P

Gość If i were a boy...
Hmm... przesmiewcza propozycja, jak ona zachowywac sie na pewno nie chce:P

Aby być kobietą z klasą w wieku 20 lat-trzeba mieć rodziców z klasą. Powinni Cię dobrze wychować,wykształcić,nauczyć języków,pokazać świat,nauczyć obycia w towarzystwie,odpowiedniego stylu ubierania. Jednocześnie powinnaś być osobą miłą i skromną-w przeciwnym razie jest to tylko snobizm. Nic się nie dzieje z dnia na dzień-nawet jak ktoś cie dobrze ubierze,wystylizuje i pomaluje-to jak się jest prostakiem to inni cie rozszyfrują od razu.Lepper nie jest mniejszym burakiem jak przebrał się w garnitur-bedzie nim do smierci. Ale nic straconego jak rodzice nie inwestowali w ciebie mozesz to nadrobic ciezka pracą i treningiem i moze za dwadziescia lat bedziesz dziewczyną z klasą.Jak się sprostytuujesz to też Ci to nie pomoże bo bedziesz mała trochę kasy ale bedziesz koorvą.To chyba nie o taki exclusiv chodzi.Pacuj nad sobą ,ucz się czytaj,inwestuj w siebie. 🖐️

Gość If i were a boy...
dzieki:)

Te madrale z tefałen biznes zawsze mówią -jaka jest najlepsza inwestycja? W siebie! Tak na szybko i zaradczo powinnaś się wybrać do stylistki i kolorystki.Podadzą ci pewne uniwersalne zasady ktorymi bedziesz sie kierowac w kreowaniu swojego dobrego wizerunku.

Gość If i were a boy...
Czyli w sumie jak zadbam o wyglad to bede miala klase? Tu chodzi tylko o dbanie o siebie?

Niestety nie.Jak opakujesz g... w złotko to dalej jest g..nem

Gość If i were a boy...
Kobieta skromna, uprzejma, usmiechnieta, lubiaca sztuke, fiharmonia, teatr, wiara, marzenia, oczytanie, wrazliwosc... Do tego dazyc?... hmm.. bo jeszcze nie wszystko sie zgadza...

Gość Viki87
ale mam pojebaną koleżanke... O zgrozo. Z ciebie to już nic nie bedzie!!!!

Gość If i were a boy...
Coz... dostalam juz prawie oczekiwana odpowiedz na temat... ale w sumie jeszcze jedna kwestia mnie nurtuje: Czy myslicie, ze w oczach mezczyzn lepiej bedzie wygladac kobieta ktora np. podczas imrezy siedzi cichutko, zgrywa niedostepna, czy wrecz przeciwnie wyrywa sie do rozmowy, wykazuje chec zabawy itd.?

Gość hdyrgt
1. klasę się ma lub nie ma, tego nie można sobie NARZUCIĆ 2. bez skrajności: ani siedzieć w kącie, ani się "wyrywać", być naturalnym uczestniczyć w tym co się dzieje wokół a w ogóle w wieku 20 lat to bez przesady..., taką młodą dziewczynę zdobi sama młodość, naturalna spontaniczność. Narzucanie sobie czegokolwiek będzie sztuczne. Powoli zdobywając wiedzę i bywając w odpowiednich do wieku miejscach nauczysz się wszystkiego. 2o-letnia dziewczyna wyglądająca zbyt wyzywająco i ekstrawagancko może wyglądać "podejrzanie" :)