Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionaa38

Stylizacja Rzęs = nowy wątek przedłużania rzęs

Polecane posty

Gość fionaa38

W W-wie mogę polecić stylistkę rzęs która pracuje na Nouveau Lashes. Według mnie to najlepsza firma. Miałam 2 razy zalozone rzesy Extreme Lashes - efekt ładny , byłam zadowolona. Kolezanka namowila mnie jednak bym odwiedziła tą jej stylistkę . Poszłam, założono mi rzęski Nouveau Lashes i byłam w szkoku. Efekt naprawde mega odjazdowy! Precyzja i idealne opracowanie oka. Piekny efekt kreski ( jak e liner( Od tąd chodzę tylko do tej Pani. AAa i co ważne. Pani ta pracuje w specjalnych chirurgicznych okularach powiększajacych- dzięki temu mam rzęski zalozone mega precyzyjnie i dokładnie :):):) to strona internetowa miejsca w którym moja stylistka przyjmuje: www.claire.com.pl fiona

Gość piekna autoreklama
:o

Gość fionaa38
JAKA ZNOWU AUTOREKLAMA???? NOWY WATEK BO FORUM WARIUJE W POPRZEDNIM POSCIE. CHYBA JASNO DOPISALAM DO TEMATU.( W POPRZEDNIM NALOZYLY MI SIE DWIE MOJE WIADOMOSCI JEDNA PO DRUGIEJ...WCZESNIEJ NIEMOZLIWE DO WYSLANIA) POZA TYM JAK MOZE BYC AUTOREKLAMA POLECANIE INNYM SPRAWDZONEJ USLUGI? CHYBA PO TO JEST TO FORUM. JA KORZYSTAM Z POLECEN INNYCH TO I SAMA POLECAM NA SOBIE SPRAWDZONE RZECZY. POZA TYM CHYBA COS MI SIE WYDAJE, ZE USZCZYPLIWOSC WYNIKA Z KONKURENCJI.... TYLKO PECH CHCE , ZE JA NIĄ NIE JESTEM- JESTEM JEDYNIE ZADOWOLONĄ KLIENTKA ;) A AUTOREKLAME MOGE SOBIE ZARAZ ZROBIC ZAPRASZAM WSZYSTKIE PANIE BY KUPOWAŁY MARKOWY SPRZĘT CANON ... BO W TEJ WLASNIE FIRMIE PRACUJE :):):)

Gość Irena Caspa
www.caspa-studiourody.pl Zapraszam do mojego Studio Urody w Gliwicach na ulicy Architektów 288 Oferujemy Stylizację paznokci ( Tipsy żelowe , manicure , pedicure , zdobienia , parafina....itd.) Zageszczanie rzęs metodą Nouveau Lashes Mikrodermabrazja Masaże rehabilitacyjne Masaże dzwiękiem Pełna oferta usług kosmetycznych oferowanych w Caspa - Studio Urody dostępna jest na stronie : www.caspa-studiourody.pl Serdecznie zapraszam Irena