Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusiamiła

Buty z atłasu

Polecane posty

Gość Agusiamiła

Czy jest to praktyczny materiał? Czy nadaje się tylko na wyjścia wizytowe, sylwestra itp.? Czy to trwały materiał?

Gość Agusiamiła
Proszę o odpowiedź

Gość Agusiamiła
:)

Gość Agusiamiła
Może ktoś miał już kiedyś takie butki i może napisać coś na ten temat?

Gość Agusiamiła
Co z Wami Kochani? ;)

Gość Agusiamiła
Przykro mi, że nikt nie chce mi pomóc :(

Gość uuuuuuuulllllllllllllllllllla
nigdy takich nie mialam nie nie znam nikogo kto mial, sprobowac mozesz;]

Gość Agusiamiła
He he no wiesz, ale to pieniążki kosztuje ;) Nie no, może spróbuję. Liczę na to, że ktoś jeszcze wypowie się na ten temat :)

Gość kawka z rana
To zalezy w jakim kolorze ten atlas.Material atlasowy jest raczej materialem tylko na wielkie wyjscia typu Sylwester bo na codzien wyglada tandetnie.Mialam kiedys czarne buty atlasowe bytly cholernie niewygodne i ubralam je tylko na Sylwestra

Gość blackcat
możesz je nosic na wielkie wyjscia, na imprezy, na sylwestra :) tylko jeśli nie są ciemne to szybko sie ubrudzą, poplamią i ich nie doczyścisz niestety :o są mało praktyczne :O

Gość _diablica_
Ja mam jasno zielone atłasowe pantofelki:) śliczne są, ale to prawda na co dzień za bardzo nie pasują, za to na jakieś wyjście jak najbardziej:) Co do brudzenia sie to fakt szybko sie brudza, ale nie przesadzałabym, że tak trudno je doczyścić :) Moje narazie wyglądają jak nóweczki, a le dbam o nie niemiłosiernie :P

Gość kobaltowa
ja też mam takie buty. Moje są czarne i na obcasie, coś w stylu tych: http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=512 tylko moje nie mają kwiatka. Ja noszę je tylko na jakieś specjalne okazje (sylwester, wesele itp.) Są rewelacyjne, mi jest w nich wygodnie. Oczywiście do noszenia codziennego raczej się nie nadają ;)

Gość olguchna8
a ja jeszcze nie mam butów z atłasu, ale bardzo podoba mi się taki pomysł. Ciekawa jestem tylko, czy byłoby mi wygodnie na takich wysokich obcasach...

Gość rnadmorska...
to już zależy od tego czy umiesz chodzić w obcasach, czy nie ;) Ja pewnie miałabym problemy, ale czego się nie robi, żeby dobrze wyglądać :)

Ja tez mam buty z atłasu, tak jak ktoś wyżej napisał bardziej nadają się na jakieś większe wyjście, a nie do chodzenia na co dzień:) Moje są super wygodne :)