Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skorpion22

czy ktas z was stosowala KREM ALOESOWY DO TWARZY???

Polecane posty

Witam wszystkie kafeterianki. dziewczyny czy ktoras z was stosowala krem aloesowy do twarzy..mam ogromny problem z bardzo wrazliwa cera..czytalam ostatnio o tym kremie ale nie jestesm pewna czy pomoze dlatego pomyslalm o was prosze o jakie kolwiek opinie:)pozdrawiam goraco:)

Gość AloesowaDziewczyna
Nie wiem czy chodzi o jakiś konkretny krem, ale moim zdaniem aloes to najlepszy kosmetyk. Mam suchą i wrażliwą cerę, po kazdym kontakcie z wodą z kranu wyglądam jakbym była swiezo po peelingu :) Używam maści aloesowej, zamowionej w aptece. Kubełek (wielkosci zwykłego kubka )tej masci kosztowal 9 zł. Maśc jest bardzo tłusta, wiec ja stosuję ją na noc, po około tygodniu stosowania cera jest mieciutka, nawilzona, wszystkie mikrouszkodzenia skory naprawione, nie ma zadnych zaczerwienien, koloryt skory jest idealny :) Masc jest przezroczysta, lekko żółtawa, wiec nie brudzi. Jak dla mnie NUMER 1 ! Plusem jest tez to , ze nie ma w tym zadnej chemii, sama natura :) Jesli aloes, to jak najbardziej TAK!

do aloesowadziewczyna:) dziekuje bardzo za wiadomosc i opinie teraz to juz napewno sprubuje tego kremu ale niestety jestem za granica i pozostaje mi kupno tego kremu z jakimis domieszkami ok 96%czystego miazszu mam nadzieje,ze reszta skaldnikow nie wplynie nie korzystnie na stan skory.jeszcze raz dziekuje aloesowadziewczyno:)

Gość AloesowaDziewczyna
Nie ma za co :) A co do Twojego "specyfiku", to raczej nie znajdziesz produktu gdzie bedzie sam aloes. Te domieszki pewnie są też pochodzenia roslinnego, więc się nie przejmuj. Moja mama hoduje aloes w doniczkach, czasem na trudno gojace się rany po prostu wyciskam sok z oderwanego listka aloesowego i już :) Zawsze działa :) Pozdrawiam!

mam jeszcze jedno male pytanko do aloesowaDziewczyna.:)czy ten krem moze mi pomoc zwalczyc zaskorniki mam ich caly nos i policzki!!!normalnie zgroza:( dziekuje za pomoc to bardzo milo,ze jest ktos kto jeszcze moze bezinteresownie pomoc:)pozdrawiam

Gość bronka biedronka
Masz na myśli produkt konkretnej firmy? Jeśli nie i dopiero zaczynasz swoją "przygodę" z aloesowymi produktami to mogę Ci polecić produkty firmy Benton, zwłaszcza żel-serum do twarzy. Przynosi niesamowitą ulgę, a wiem co mówię, bo mam skórę skłonną do atopii, z pewnością się nie zawiedziesz :)