Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabardzo

martwie się pocieszcie....

Polecane posty

Gość smutnabardzo

mój chłopak jest Informatykiem dostał na uczlni projekt do napisania dla jakiejs firmy i marzy mu sie praca u nich.... nie wierzy w siebie ale ja wiem ze tego chce bo powiedzioał ze on jest słaby ale ma nadzieje ze jego kumplowi sie chociaz uda :o a ja dopinguje go ale...no własnie,jak dostanie u nich prace to sie wyprowadzi i nawet w weekendy jak dotychczas sie nie bedziemy widywali :( nie wiem co mam robić

Gość smutnabardzo
nie tak na zapas bo on juz zapowiada ze jak zacznie pisac program to nie bedzie miał czasu nawet spac i nie wiem czy mam go podtzrymwac na duchu pisac ze sobie poradzi czy moze spytac czy mu za duzo zcasu nie zbaieram bo nie chce zeby mi potem powiedzieł ze przez mnie mu cos nie wyszło?

Gość smutnabardzo
po protu nie wiem jak się zachowac w tej sytuacji czy jak tak napisze jak wyzej to nie przesadzę? chcę żeby miłą we mnie wsparcie ale też żeby mnie nie olał:(

Oczywiście, że przesadzisz. Pokażesz, że już masz focha, nie wiedząc jeszcze jak sytuacja będzie wyglądała. Wspieraj Go, a nie martwisz się na zapas. Mów, że w Niego wierzysz, nawet jak w duchu zamartwiasz się tym, co będzie dalej. Jak Mu się uda, będzie Ci wdzięczny, że miał w Tobie oparcie. Jak się nie uda, czego Mu nie życzę, podobnie. :)

Gość smutnabardzo
on nie wierzy w siebie,zamierzam podtrzymywac go na duchu,wspierać jak mi powie za niedługo ze musi pisac i nie ma dla mnie czasu to nie powinnam spyatc przypadkiem czy może nie zabieram mu za duzo czasu?

Nie, nie powinnaś. Poświęci Ci tyle czasu, ile będzie mógł. A jak będziesz gadać głupoty, to tylko będziesz Go irytować.

Gość Rozsądny 1
Rozumiem cię. Właściwie możesz mu powiedzieć o swoich odczuciach, ale nie w takiej formie, żeby miał wybierać między tobą a tym projektem i firmą. Po prostu powiedz co czujesz, to nic złego! I poczujesz się trochę lepiej, a on pewnie także wie, z czym to się wiąże, pewnie sam o tym myśli, no chyba, że się zaślepił tą możliwością pracy... Powiedz mu co czujesz, jak kocha to zrozumie, że bierze się to z twojej miłości do niego a nie jakiejś fanaberii... Przy okazji pokażesz mu kolejny raz, że ci na nim zależy...