Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona888

krwawienie podcza załatwiania się/

Polecane posty

Gość przerażona888

myślałam że dziś dostałam okres jednak nie;/ krwawie podczas oddawania kału? do jakiego lekarza się udac?

Gość do......
proktologa np A czy masz bóle w czasie kupkania?. Czy krew jest w kale, czy leci osobno?

Gość do......
Czy masz hemoroidy?

Gość fsdgstgd
jak to świeża krew, to pewnie sobie obtarłas tyłek, może za mocno trzesz albo masz twardy papier toaletowy

Gość przerażona888
dziś miałam bóle ale nigdy wcześnie nie może to od zmiany diety?przeszłam na diete białkową,ciemne pieczywo,owsianka warzywa itd

przejdź się najpierw do lekarza pierwszego kontaktu, on Ci powie, co z tym dalej. To mogą być hemoroidy. ale też nie muszą, więc nie lekceważ tego.

Gość przerażona888
do tego czuje się bardzo ciężka i nie moge jesc za bardzo ani pic bo od razu czuje się pełna;/

Moze to byc od diety, organizm nie przetwarza takich ilosci bialka i masz podraznione scianki jelit, moze to byc od hemoroidow, moze tez byc choc watpie ale zawsze to mozliwe, ze to czerwonka ale wystapila by graczka.

Gość mloda...
to jest takze jeden z objawow raka, moja kolezanka tak miala, strasznie sie bala, porobila badania i okazalo sie, ze przyczyna byla inna, nie pamietam juz co ale to nie bylo nic powaznego ale na przyszlosc nie radze ignorowac takich objawow i jak najszybciej udac sie do lekarza

Gość przerażona888
ja myślę że to od diety już jest zresztą ok