furiatka z owsikiem w doopie 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Śniło mi się, że miałam romans z Tomaszem Jacykowem.... hahahahhahhaa... na dodatek byłam w nim zabójczo zakochana, cły czas chodziłam i mówiłam jaki on jest słodki, on był też mną zachwycony, ale zachowywał dystans. Na dodatek, ja byłam już tak nakręcona, że zaczęłam opiekować się jego kilku miesięczną córeczką Kodą ;) miałam dać jej kolację ( kurczak z ryzem... ) ale zapomniałam, musiałam ostro nakręcić, że by tomek się nie domyślił, że zaniedbałam jego dziecko :) Łeeehhhhhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość im prostszy drut tym lepszy Napisano Grudzień 5, 2008 ja bym skoczyła zaraz po otworzeniu oczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furiatka z owsikiem w doopie 0 Napisano Grudzień 5, 2008 no takie też myśli miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furiatka z owsikiem w doopie 0 Napisano Grudzień 5, 2008 i uśmieszek zdziwienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nogawka od spódnicy 0 Napisano Grudzień 5, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach