Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa22

Czy facet moze zlapac kobiete na dziecko?

Polecane posty

Gość jestem ciekawa22

Czy facet moze zlapac kobiete na dziecko?

Gość Gabkkkkkoooooooo
No jasne ze moze.

Gość jestem ciekawa22
Ale w jaki sposob?Kobieta sie niezabezpiecza, niebierze tabletek anty.On o tym wie.On jest przeciwny uzywania prezerwatyw.Stosuja stosunek przerywany.Ona mu ufa, ze wyskoczy przed a on robi to do srodka.Co wtedy?

Gość klikusia
mnie zlapal!:)

Gość jestem ciekawa22
DO ki...Jak to u ciebie wygladalo?

Gość bububa7665
Nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo....moj ex za wszelka cena chcial miec ze mna dziecko, slub itd,, ale ja nie bylam na to gotowa jego nacisk mnie meczyl pozatym nie bylam ewna swoich uczuc i go zostawilam 8 miesiecy pozniej stanal na slubnym kobiercu z panna mloda w ciazy, brzydka jak noc ale cel osiagnal.

jestem ciekawa22 - Ale w jaki sposob?Kobieta sie niezabezpiecza, niebierze tabletek anty.On o tym wie.On jest przeciwny uzywania prezerwatyw.Stosuja stosunek przerywany.Ona mu ufa, ze wyskoczy przed a on robi to do srodka.Co wtedy? Wtedy jak są dni płodne to jest ciąża, a jak niepłodne to jej nie ma. Przy czym gdyby to miala być forma antykoncepcji to po takim numerze zadna normalna kobieta by z nim wiecej do lozka nie poszla, bo widac jaki jest odpowiedzialny. nie mowiac o tym ze jesli ktos uwaza ze stosunek przerywany jest formą antykoncepcji to w ogole nie powienien seksu uprawiac.

Gość moglby na przyklad
Mój eks narzekał na to że gumki mu przeszkadzają i chciał bez, chociaż ja nie brałam tabletek... ciągle mnie namawiał, a raz powiedzial, że zrobi mi dzieciaka a ja nie zauważę :/ chyba nie muszę wyjaśniać, dlaczego jest eks :P

Gość gbfgfg
mój kolega przekłuwał gumki, żeby jego dziewczyna wpadła. Szalał za nią, była sliczna, studiowała, mądra, fajna.

Gość kinder niespodzianka
pewnie ze moze, znam taka pare, on pod 30 chcial juz miec koniecznie stala kobiete i rodzine, ona ze 3-4 lata mlodsza, nie byla taka despratka, zastanawiala sie nad rzuceniem go z jakichs tam powodow, wyjechali na wakacje i zaszla, pytalam sie jej czemu sie nie zabezpieczala i sie okazalo ze ten koels nalegal by nie brali zadnego zabezpieczenia, omg..... :O ona glupia!! sie zgodzila i zaszla, on sie cieszyl, ona mniej :O ale zostala z nim i cel osiagnal, z tego co slyszalam po 3 latach mniej wiecej o nich to sie kloca bardzo i chyba nie jest to najszczesliwszy zwiazek....

"Wtedy jak są dni płodne to jest ciąża, " a czy przypadkiem dobrze nie pamiętam z biologii że większość zapłodnionych komórek i tak się nie zagnieżdża albo występują znaczące błędy i są wydalane... że szanse są coś koło 20% chyba że źle pamiętam :D

Gość gini mini
Jesli ostatnia miesiaczka byla 29.X cykl trwa 30 dni , to w jakich dniach jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

oczywiście, że może. Tylko może bardzo kiepsko na tym interesie wyjść. Znam sytuację, że faktycznie, zaskoczyła dziewczyna, ale nic to nie dało. Po badaniach genetycznych, płaci chłopiec alimenty, bo oprócz umiejętności zrobienia dzieciaka bezmyślnie jest tak beznadziejny, że dziewcze woli mieć święty spokój, niż głupiego zazdrośnika na karku.

Gość jestem ciekawa22
Czy jest mozliwe ze facet najpierw łpaie kobiete na dziecko( boi sie ze go zostawi ona) a potem sam sie tak zachowuje.

Gość moglby na przyklad
Jak by był taki jak mój były, to tak. Świry chodzą po tym świecie, trzeba umieć rozpoznać ciężki przypadek i w porę się uwolnić.

Gość gini mini
A jak jest juz za pozno co wtedy?