Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

o co chodzi z takimi sms?

Polecane posty

dostałam niedawno sms takiej treści zaproszenie dla nr ... (mojego tel od Nieznajomego Grasz o 1 z 17 wartosciwych prezentów mikołajkowych wpisz od 1-17 (koszt, 3,66) wiec wpisałam. dostalam odp że prezentem bedzie bielizna jesli odpowiem na pytanie wiec pytanie odpowdziełam na pewno porawnie a oni mi pisza że odp nie porpawna abym spróbowała jeszcze raz i tez odp poprawnie i znów to samo że odp nieporawna norlnie naciągaczei i oszusci z nr 73103

Gość disclosure
daj sobie spokój, takie gierki to oszukaństwo. kiedyś raz zagrałam, odpisali mi, że muszę odpowiedzieć na jedno pytanie, odpowiedziałam i dosłali, że jeszcze dwa pytania za trzy złote dzielą mnie od nagrody. niech spierdalają. nie odpisałam i esemesa z pytaniem, na które nie odpowiedziałam przysyłali mi jeszcze kolejny miesiąc 😠

no własnie też sie wkurzyłam i dąłam sobie spokoj a najbardziej zdenerwowało mnie to ze udziliłam popranej odpowedzi bo banalnie proste pyatnia były a oni piszą że odp nie poprawna

Gość zawsze sie zastanawialam
kto odpowiada na takie debilne sms :D

hheh no właśnie ja niestety a niby taka naiwna nie jestem

Gość ja bym sie
i mi ciągle jakieś takie przychodzą, ale kasuje, naciągacze, nie ma żadnych nagród, zakładają se taką sms-ową linie i doją naiwnych...

to nic nieszkodzi ze sie nabralas ;)....wazne by byl to ostatni raz :) by nie popelniac bledow trzeba doswiadczenia a by je zdobyc trzeba cwiczyć :) a cwiczenia kosztuja ..... ale mozna inaczej ! wezmy mnie np ;)...ja ucze sie na bledach innych :D

hahah no dobre wiesz tez wolałabym się uczyć na błędach innych ale jak widac narazie na swoich się musze uczyć no co prawda dzis tak wiele nie straciłam może z 10 zł ale szkoda i tego a właściwie nie tyle szkoda mi kasy co tego że tak dałam sie wrobic

Gość ot i problem
naiwnych nie sieją, sami się rodzą. pomyśl tylko jaką kasę zarabiają na takich naiwniakach jak ty

o tak własnie o to chodzi że wolałbym zgubić no ale teraz to juz nic nie poradze na własną głupote