Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 345

zerwalam z facetem a on..........

Polecane posty

Gość 345
zerwalam bo juz sie miedzy nami nie ukladalo od pewnego czasu , poprostu podczas awantury kazalam mu spierdalac , po jakims czasie zaczal dzwonic i prosic o spotkanie myslam ze chce wrocic

Gość 345
jarek ty debilu nie jestem szmata!

Gość 345
rozmawialismy niejednokrotnie !

" juz chyba na pewno ze mnie nie kocha" "myslalam ze on po jakims czasie do mnie wroci" "zerwalam z nim . bo myslalam ze cos sie zmieni " patrzac na te teksty mam ochote zaczac podzielac poglady jarka :D W pierwszym zdaniu nie powinno być słowa 'chyba'. W drugim nie powinno być słowa 'myslałam' - to chyba naduzycie tego słowa ;> a trzecie zdanie jest sprzeczne logicznie.

Gość 345
nie!!!mam nascie

Gość 345
podzielaj , nie jestes w takiej syt, wiec nie wiesz jakie to uczucie , jest mi smutno i przykro ,jesli tak pisze nie czytaj, jestem ciekawa jak ty bys pisal w takiej chwili

nie!!!mam nascie wiesz że wykrzyknik tak jak kropka kończy zdanie/myśl/słowo? a więc jaka jest odp. na moje pytanie, NIE czy TAK?:D Ale Ty jesteś tępa, ja pierdole.....taka idiotka nie mogła być traktowana przez nikogo poważnie...chyba że przez podobnego kretyna...

widzisz dziewczynko twoj problem moze rozwiazać tylko jedna osoba -TY. Wbij sobie do głowy ze on chce cie tylko jako worek na sperme i nic wiecej. A jak juz to sobie wbijesz to przestań o nim mysleć i zacznij żyć. Znajdz sobie zajecia ktore zajmą ci czas , zajmiji sie soba. A to ze pogłaszcze cie po głowce i powiem ze facet jest bee to ci wcale nie pomoże wiec sorry jak wydaje sie mało delikatny ;) I fakt w twojej sytuacji dokładnie nie byłem bo zadna po tym jak sie rozstalismy nie proponowała mi ze bedzie dawac mi dupy ;) pech :D

Gość 345
pewnie sprawia ci przyjemnosc ublizanie innym , no coz tu mozesz sie dowartosciowac- prosze bardzo:(

Nie jestem na tyle pojebana by dowartościowywały mnie takie rzeczy jak ubliżanie ci, robie to dla przyjemności :P Już prędzej dowartościowuje mnie fakt że istnieją takie tępe suki jak ty...

Gość 345
powinnas byc z siebie dumna,kultura twa ogromna .. zastanow sie nad tym co piszesz , nie znasz mnie wiec nie nazywaj mnie suka

Gość 345
robisz to dla przyjemnosci , ok , jesli ci to pomoze prosze bardzo , nie wiele ci brakuje do szczescia... uzlyj sobie tu anonimowo mozesz,.wyzywaj .,,, prosze bardzo , pewnie w inny sposob nie potrafisz

Gość 345
maly ksiaze dziekuje za szczera odp.

Gość ktos niewazny
Jednego nie zrozumialam.. poklociliscie sie, bylo spierdalaj, a pozniej nic? ja w klotniach ze swoim zawsze mowie mu a on mi spierdalaj po czym jutro jest ok. Ani on a ni ty sie nie odezwaliscie do siebie az on nie zaproponowal Ci ukladu z seksem, czy tak? jesli tak to chuj, jesli najpierw probowal Cie uglaskac.. to to po prostu facet ktory Cie kocha ale kocha tez sex z Toba.

Gość i nastepna
debilka w stadzie

O kurczę... Zerwanie z kimś jako sposób na walczenie o miłość? Hehe pogadaj z moim byłym. Macie wspólny temat. PS to jest dziecinne....

Gość ktos niewazny
I sie zaczyna ;] moi drodzy kurwa mac ja pierdole, debila najwyrazniej na oczy nie widzialas, a co dopiero w necie.. chcesz to ci pokaze, zeby nie bylo ze nie umiem sie okreslic (gdybym byla debilka przyznalabym Ci racje ;]) http://pl.youtube.com/watch?v=fy0JVXEQ1ko generlanie problem dziewczyny polega na tym, ze nie moze sie pogodzic z tym iz jej facet to chuj.. bywa. Wiele osob to popaprancy i baby i faceci a dziewczyna nie wiedziala ze przetracila 5 lat na jednego z nich.

Gość 345
zadzwonil do mnie na drugi dzien , rozmawialismy , lecz juz nie raz byla taka syt. czesto sie klocilismy , po pewnym czasie spotklaismy sie i on mi zaproponowal"taki uklad"

Gość 345
ktos niewazny dokladnie tak jak piszesz , nie moge sie z tym pogodzic, jest mi smutno

Gość elmiii
345--> nie zwracaj uwagi na tych "ubliżających" ciekawe czy siebie potrafią tak ostro ocenic..wątpie a tobie jesli zalezy na facecie(5 lat to moim zdaniem b dlugo) porozmawiaj z nim szczerze, powiedz co cie boli i jeśli masz glowe na karku bedziesz wiedziała co z tym dalej robic tylko nie łap sie na piekne slowa bo po tej "niemoralnej propozycji" facet powinien sie grubo postarac zebys potrafila z nim byc na nowo pozdro glowa do góry:)

To co on zrobił świadczy jak najgorzej o nim, o jego stosunku do Ciebie i całkowitym brakiem szacunku. Mnie zastanawia jednak coś innego. Twoja reakcja. Każda normalna, sznaujaca się kobieta kazałabym takiemu **** spadać. Nie zastanawiałaby się co myśleć. 5 lat? Ludzie żyją po 20 i się rozstają. Jeśli sama nie zaczniesz się szanować nikt tego za Ciebie nie zrobi. Wręcz odwrotnie. Potratują Cię jak Twój facet i kilkoro ludzi tutaj. Godność... cholera, ma ją jeszcze ktoś?

Gość ktos niewazny
wlasnie, pogadaj z nim. Moze zaproponowal taki uklad bo myslal, ze juz nie wrocisz do niego? Porozmawiajcie, a podczas rozmowy badz harda to sie okaze jaki jest. Choc sadze, ze zly byc nie moze doglebnie bo nie wytrzymalabys 5 lat z nim ;]

Gość 345
nie wiem czym sobie zasluzylam na brak szacunku z jego strony, kocham go lecz tez nienawidze, nie wiem czy nawet chce z nim rozmawiac, on od mnie pisze lecz ja nie odpisuje , niektorzy faceci to swinie!

Gość 345
roznie bywalo raz lepiej raz gorzej , lecz nigdy ni e spodziewalabym sie po nim czegos takiego.. tak pieknie mowil o milosci , oddaniu itd. ojjjjjjjjj

Gość 345
zdarzało się że mnie pobił...nie raz i nie dwa...ale ja go kocham całym sercem...zawsze mówił że nie przeszkadza mu że jestem gruba i piegowata

Gość ktos niewazny
Gadac oni potrafia jak przyjdzie co do czego, ale nie nalezy wierzyc we wszystko. POgadajcie przefiltruj wszystko co powie(bo powienien ostro sie kajac..) i zobaczysz co dalej.. moze jest nie szanujacym sie chujem a moze byl zagubiony... choc nie widzi mi sie to drugie. Bardzo zle Cie potraktowal.

Gość ktos niewazny
Zmieniam zdanie!! dziewczyno POBIL??!! Ty powinnas zostawic go po pierwszym razie kiedy Cie pobil i nigdy nie wracac. To pieprzony sadysta, a milosc tutaj nic nie zdziala jak widzisz.... bil dalej a na koniec zachowal sie niesomiwicie tragicznie.. Przykro mi ze to Cie spotkalo ;( ale nie odzywaj sie do niego i olej jak tylko mozesz!

Gość november rainn
Miałam dokładnie to samo! Mój eks tez zaproponował mi przyjaźń i seks.