Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 345

zerwalam z facetem a on..........

Polecane posty

Gość 345
alez to przykre prawda?

Gość november rainn
Poczułam się wtedy jak rzecz i zrobiłam awanturę.Jakiś czas jeszcze bylismy razem, ale okazał się nawet jeszcze większym sk**** i go rzuciłam. Teraz mam super faceta:-))) Nie ma tego złego... ;-)

Gość 345
robilas awanture, byliscie razem zgodzilas sie na ten"uklad"?

Gość november rainn
Mimo, że był to toksyczny związek i różne numery mi wywijał miałam jeszcze na tyle poczucia godności, że nie zgodziłam się taki chory układ. Jemu chodziło o to, żeby mieć wolną drogę jak będzie chciał odejśc do innej, ale zatrzymać naiwną przy sobie, na wypadek jakby mu się to nie udało.

Gość 345
szacunek dla ciebie , dobrze zrobilas, ja jutro porozmawiam z nim , powiem mu co o nim mysle i raz na zawsze pzrestanie do mnie dzwonic , niech spierdala

Gość november rainn
Dzięki:-) Podjęłaś dobrą decyzję, teraz się tego konsekwentnie trzymaj! Nie daj sobie nic wmówić, stać Cię na kogoś wartościowego, a nie na osobnika, który chce mieć wszystko, nic nie dając w zamian. Jestem przykładem, że kilku latach toksycznego związku można znaleźć szczęście u boku innego, fantastycznego faceta:-))

Gość 345
Byc moze kiedys spotkam kogos kto mnie pokocha , dobrze ze tak sie stalo , teraz wiem jaki on jest naprawde,zawiodlam sie bardzo , trudno mi bedzie zaufac:( Moze kiedys..

Gość 345
Zycze ci duzo duzo szczescia:)

Gość november rainn
Róznie bywa w życiu, ale nie warto marnować czasu na osoby, które nie są tego warte. A "tego chwastu to pół światu":-) Teraz w to nie wierzysz, ale kiedyś spotkasz TEGO KOGOŚ , a ta sytuacja stanie się mglistym wspomnieniem. Wszystko mija nawet najdłuższa żmija:-)))

Gość november rainn
Nawzajem:-) Trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze!

Gość jaaa.
dziekuje:) bedzie mi trudno bo zyje jeszcze wspomnieniami, jednak wierze iz prawdziwa milosc istnieje:)

Gość jaa345
kurde alez dzis za nim tesknie:(

Gość zadziwiona
kiedy po raz pierwszy zauważysz, że za nim nie tęskniłaś - roześmiejesz się do siebie na głoś uwierz - wiem coś o tym i życzę ci tego momentu WARTO CZEKAĆ, choć po drodze będzie bolało