Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak86

Czy mozna pokochac po raz drugi tą sama dziewczyne ?

Polecane posty

Gość gosiak86

NIe umiem poradzic sobie z rozstaniem. Bylam z facetem 7 lat. Wyjechalam na tydzien do Warszawki po powrocie zazyczyl sobie przerwy. Ok luz byla przerwa troche klotni, bo okazalo sie ze kreci z inna a mi bajeruje ze mysli o nas na powaznie, ale chce byc sam zeby to przemyslec. Jednak po 3 miesiacach poszedl na polowinki z nową przyjaciolką inna niz ta ktora bajerowal i tak przed polowinkami mowil dziubus nie martw sie to tylko kolezanka po polowinkach dwa dni pozniej zerwal na amen. Wykrzyczal ze to koniec mam nie dzwonic nie pisac. MInal tydz zaczelismy rozmawiac ale opowiada mi jaki to jest szczesliwy, zakochany, robi mnostwo rzeczy ktorych ze mna nie chcial albo dawno nie robil, Kupuje prezenty, kwiatki, robi niespodzianki chodzi ciagle usmiechniety i zadowolony a milutki jak nie wiem ... powiedzial ze juz mnie nie kocha i widac wczesniej sie odkochal a teraz jest bardzo szczesliwy. Ok ale jest nasza klasa i ja musze na to wszystko patrzec i mieszka 5 min drogi odemnie a nie kryja sie z swoja miloscia. Cierpie bardzo i chce tylko wiedziec czy jest szansa ze chociaz czasem mysli o mnie, jak z nowa dziewczyna robi cos czy przypomina sobie no a moja ex zrobila by tak itp... no i czy jest szansa ze spotka mnie za pare lat i pokocha na nowo, jezeli z tamtą mu nie wyjdzie? Pytanie raczej do facetow oni wiedza czy mysli sie o bylych i co sie wtedy czuje? dzwonic?pisac?unikac sie? nie wiem co robic??!! help... kocham go z wszystkimi wadami i zaletami i chce zeby byl ojcem moich dzieci.

Gość wyridąb
po co:)?

Może może być lepiej? Wiele się nauczycie do tego czasu o życiu, będziecie mądrzejsi i dojrzalsi. Ja też mam cichą nadzieję, że kiedyś się uda.

Sama bym chciała żeby mnie pokochał od nowa:) Nie doswiadczylam tego, więc Ci nie powiem, ale z tego co czytałam ludzie wracają do siebie po kilka latach nawet. Wiem że go teraz kochasz ale czy on jest wart Ciebie skoro tak się zachowuje??

"mam ochotę" a co wyszło z tej Waszej miłości teraz? jesteście razem? Albo macie takie plany?