Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam mieszane odczucia....

facet czy dziecko?

Polecane posty

jest pi膮tkowy wiecz贸r ja siedze w pokoju i gram w bilard na necie.gram bo sie potwornie nudz臋.w tym samym pokoju siedzi m贸j facet przed swoim kompem. wrocilam dzis wczesniej z pracy, zrobilam dobry obiad,myslalam,偶e sp臋dzimy fajny wiecz贸r.mialam nadziej臋 na obejrzenie dobrego filmu ktory mam naszykowany od 2 tyg.niestety najpierw zadzwonil,ze jedzie do miasta bo jakas wyprzeda偶 elektroniki.pomyslalam ok.wroci艂 do domu zadowolony bo kupil sobi co艣 fajnego(jutro mikolajki o mnie nie pomyslal).to byla gra ktor膮 ja mialam mu kupi膰 na urodziny(tak sie umawiali艣my).zrobi艂o mi sie choler....e smutno.potem zacz膮艂 bawic sie kom贸rk膮 .potem zacz膮艂 instalowac gre ktora mu nie dzia艂a.teraz gada na gg z jakims kolega.po jedzeniu nawet talerza po sobie nie umy艂.jest beznadziejnie.nie wiem jak to dalej mam znosic.on ma 30 lat!!!!!!!!chce mi sie plaka膰,mam dosc.............:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bo tak to juz jest..
faceci maja m贸zg dziecka..a moze i gorzej. nigdy nie ruzumieja nas.wiec ja juz z moim nie walcze.daje mu poprostu wiecej swobody,czasu dla kumpli kt贸rzy sa dla niego niezmiernie wazni.a w zamian?doszli艣cmy do porozumienia,bo on juz nie jest zazdrosny o mojego njalpeszego przyjaciela ktorym jets facet.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
mam identyczna sytulacje! nie samowite! walczylam z nim przez lata i nic,,dalam mu wiecej sobody . po dluzeszej rozmowie doszlismy do wniosku ze ja zyje swoim zyciem on swoim , i tez ni ejest zazdrosny o mojego przyjaciela faceta. przerazajace! ale prawdziwe

Udost臋pnij ten post

i tak jest lepiej;) teraz mniej sie k艂ocimy i bardziej siebie doceniamy..teraz jest pi臋knie i czuje sie szcz臋sliwa;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
on uwielbia komputer gra to jego hobbi siedzi prawie caly weekend i gra ! nie wspomne o tym ze jak tyllko przyjdzie z pracy tez gra! jak dziecko , a i jeszcze kumple tez nie sa mu obojetni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
my tez sie mniej klocimy , ja juz "nie wymagam"a jemu to odpowiada , zyje swoim zyciem ,mam go gdzies , juz nie wierze w to ze sie zmieni, bo sie nie zmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
czujesz sie szczesliwa z nim? czy takie zycie ci odpowiada "swoje'?

Udost臋pnij ten post

facet takiego typu tak naprawde w razie gdyby艣 z nim zerwa艂a nie poradzi艂 by sobie z niczym:) tzreba sie nim zaj膮膰 :P ale przy okazji tez wychowac zeby nie pozosta艂 juz taki na ca艂e zycie

Udost臋pnij ten post

odpowaiada bo mimo tego wiem ze mu na mnie zalezy,a jak wspomnia艂am juz mielismy powazna rozmowe i od tamtego czasu duzo sie zmieni艂o.mimo tego ze ma czas dla kumpli na wypady do nich na mecze i sowich gier to mnie zabiera czesto do restauracji i wogol e jets pomys艂owy.raz nawet o godz 23 gdy za bardzo nie mielimy nic do roboty wzi膮艂 mnie na spacer i zabra艂 na jeden z najwyzszych budynk贸w w okolicy;) jesli sie cche to mo偶na pogodzic te wsyztskie rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
szkoda ze wczesniej tego nie zauwazylam- na pewno bym zerwala , teraz jest moim mezem i owszystko musze sie martwic sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
na poczatku tez tak bylo , ale zawsze mnie cos niepokoilo , to inne podejscie do rozych spraw- teraz z persektywy lat niestety wiem ze moj niepokoj byl uzasadniony

Udost臋pnij ten post

u艣wiadom mu to co cie boli.moze potrzebuje wi臋kszego "szoku" zeby to zorozumiec,w ko艅cuz Tob膮 bra艂 艣lub a nie z komputerem

Udost臋pnij ten post

wierze ze wszystko sie Wam jeszzce u艂o偶y:) tez momentami my艣la艂am ze nie dam rady i 偶e to koniec,ale postanowilam ratowac zwi膮zek i u艣wiadomi膰 mu co jest nie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
ale ja ju znie mam sily ilez mozna, kiedys probowalam , tak jak autorka topiku ,, robilam pyszne obiadki czekalam na niego itd.. ale milam juz dosc ! on ciagle komp i komp , teraz nawet siedzi i gra a ja .. nudze sie nie moge zasnac , juznawet na niego nie czekam bo wiem ze napewno dzis dlugo bedzie siedzial, a pozatym on wybral kompa i kumpli .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
to jest twoj chlopak czy maz? jak dlugo jestescie razem?

Udost臋pnij ten post

ja na twoim miejscu przesta艂abym mu chwilowo us艂ugiwac..niech sam sobie gotuje,sprzata,jak ma czas na granie to powinien tez znalezc go na takie czynnosci, w koncu doceni cie:) to dzia艂a,faceci mysla ze wszystko to takie proste a niestyey tak nie jest

Udost臋pnij ten post

艣lub mamy w lipcu 2009:) jeste艣my razem od 4 lat.a ta k艂otnia co mu urzadzi艂am w艂asnie z tego powodu mia艂a miejsce 1,5 roku temu. wyprowadzi艂am sie od niego,nie odbiera艂am jego telefonow,sam sobie 偶y艂, i zrozumia艂:) potem by艂a powazna rozmowa i sie unormowa艂o wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
ja juz wszystkiego probowalam , gniewalam sie na niego , klocilam sie , plakalam , nie gotowalam , ni esprzatalam, nie pralam..... nic nie pomagalo , on ma swoj swiat ,koputer , gry i filmy dvd, mozg malego chlopczyka :(ale juz sie tym nie przejmuje nawet ni eprobuje nic ratowac , zyje swoim zyciem bo mam jedno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska67
zycze ci duzo duzo szczescia .. naparwde duzo , mam nadzieje ze on zrozumial i wszystko wam sie ulozy , pamietaj od samego poczatku zabraniaj mu "zyc swoim zyciem" bo pozniej sobie nie poradzisz , ja jestem z nim 10 lat , ale wiem ze juz go nie zmienie , wiec musi byc tak jak jest,

Udost臋pnij ten post

my jestesmy ze sob膮 3 lata.nied艂ugo slub.czy istniej膮 dzi艣 jeszcze prawdziwi m臋偶czy偶ni......?????wlasnie moj m臋偶czyzna oznajmi艂 mi,偶e jest zalamamny,zapytalam go czemu?bo mi gra nie dziala.konsultuje to ze swoim bratem.pora偶ka to jest chore.mo偶e powinnismy pojsc do jakiegos terapeuty.ja podobnie jak wy dziewczyny juz probowalam klotni,placzu ,buntu kulnarnego itp,itd.jak grochem o scian臋......facet to jaki艣 inny gatunek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jeste艣cie beznadziejne
niekt贸re baby po prostu nie umiej膮 funkcjonowa膰 w partnerskim zwi膮zku, trzeba si臋 tego nauczy膰 przesta艅cie matkowa膰 facetom, a b臋dzie lepiej, to s膮 wasi partnerzy, a nie dzieci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 67
do mam mieszane odczucia,, niedlugo slub?? ok kazy jest kowalem swojego losu , ale powiem ci jedno,zastanow sie i przemysl ,chcesz tak zawsze spedzac wieczory?on zalozy sluchawki wlaczy gre i bedzie gral , a ty bedziesz siedziala w drugim pokoju i rozmyslala, zastanow sie, uwierz mi ja tak mam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 67
a to ze jest zalamany , wkurzony, i musi jechac kupic "cos do kompa bo mu gra nie dziala slyszlam nie raz" dzis ci napisze w jaka to gre tak od ju z b. dluzszeo czasu gra,

Udost臋pnij ten post