Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

DLACZEGO USUNIĘTO MÓJ TEMAT??!!

Polecane posty

??? nie pytam jeszcze raz bo może po policję zadzwonią!!! panikary jedne, o nic nie można zapytać a szczególnie gdy jest to konieczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SOA
Oni tacy są ... frustracji po prostu...

Gość a jaki byl ten temat
???

pytałam czy może ktoś niepełnoletni wynająć mordercę...i ile to kosztuje ale spoko nie to nie

Gość Masz jakieś zaburzenia rozwoju
psychicznego?

tak przy okazji zpytam Was czy niewiecie dlaczego nie mogę się śmiać?nie uśmiecham się wogóle, uważam że gdy byłabym szczęśliwa to ludzie by mnie potępiali

mam zaburzenia tylko nabyte nabyłam je przez jednego człowieka który mnie dusi psychicznie i nie pozwala mi się cieszyć niczym i mnie doprowadził do nerwicy i depresji

Gość ffdfd
a kto to taki

chodzi o naukę mój wychowawca który jest zdebilizowanym naukowcem-fizykiem miałam przedwczoraj sprawdzian z kinematyki którą ciągniemy od kwietnia zeszłego roku. kazał liczyć coś jak nie miałam danych...zawsze takie robi dostałam 2 i teraz wiem że jestem zerem codziennie dostaje prace karne za złe zachowanie niektórych osób z klasy albo z fizyki albo matematyki a ja jestem najspokojniejsza w klasie i też muszę je robić bo jak nie to 1 sprawdziany uważa za RZECZYWISTĄ WIEDZĘ a kartkówki, odpowiedzi to tylko praca na koniec roku lub semestru można mieć wyższą ocene o jeden od tej którą ma się ze spr dodatkowo musi być idealna cisza bo każdy szmer rozprasza jego uwagę i zapomona co mowił i zapomina tak co 2 min

na dodatek robi wodę z mózgu, jeżeli przynoszę jakież zwolnienie itp. tam jeste podpis rodzica i on ten podpis rodzica sprawdza z podpisem na arkuszu na którym jest oyginał sprawdzał mi zadanie które było bardzo trude i za to że na rysunku pomocniczym nie oznaczyłam średnicy a śednica była bokiem trójkąta i za to dostałam 3 na dodatek on śmierdzi

ale ja nie chcę jego zabić!!!! raczej siebie, ale wiem że mi się to nie uda bo rodzice za bardzo mnie pilnują