Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelka mam

poznałam kogoś i się boję...

Polecane posty

Gość wafelka mam

no więc... poznałam kogoś :) jest super pod kazdym względem ale... ja sie strasznie boje z nim być, życie mi dokopało, rok jestem sama ...i ...jest z nim cudowanie, wspaniale sie rozmawia, je kolacje itd tylko, ze czasem zaczynam panikować :( Boje sie, ze znów sie skoczy z dnia na dzień, ze zostanę zraniona, ze bede musiala wysłuchać listy pretensji... widzę, ze okazuje mi uczucia i nie wiem co o tym myśleć bo mam świadomość, ze moze z dnia na dzień sie rozmyśleć i w suie te gesty i czułości mogą nic nie znaczyć... z jednej strony chce sie w to zanurzyć głęboko a z drugiej boje sie deklaracji.. Wiedziałam, ze po wszystkich moich przejściach może bedzie mi trudno ale nie wiedziałam, ze aż tak :(

i mamy dac ci lyka eliksiru odwagi tak ? Kazdy to przechodzil, w mniejszym lub wiekszym stopniu. Ale z takimi rzeczami trzeba sobie dawac rade, a nie uzalac sie .. chcialabym ale sie boje przeczytaj to co napisalas i otworz oczy

Gość a ile masz latek dziecinko
:)

Gość Karta bianca
nie warto się bac i tracić zycia na to...ciesz się nowym związkiem i uczuciami... mnie cholernie bolało raz, gdy na serio kochałam, byłam długo z tym człowiekiem...... kolejne rozstanie? Jeden przepłakany dzień i brałam się za życie dalej ;) może prawdziwie kocha się raz tylko i stąd taki efekt? nie bój się, ciesz się miłością i bliskocią drugiego człowieka!

Miłość to nie staw, w którym można zawsze odnaleźć swój odbicie. Miłość ma swoje przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice, burze i skrzynie złota i pereł. A perły leżą głęboko.

Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. — Paulo Coelho Brida :)

Gość wafelka mam
dziecinka ma lat 27 i może by sie nie bała gdyby pewnego dnia nie wróciła z pracy i nie znalazła w mieszkaniu ani jednej rzeczy swojego narzeczonego z którym mieszkala 2 lata :( skończyło sie z dnia na dzień, nawet nie było sygnałów ostrezgawczych ... po prostu boje sie, ze sie zakocham a on zniknie

Gość wafelka mam
kurde, boję sie własnie tego, ze nie bede potrafiła już nikogo obdarzyc tak silnym uczuciem

Gość wafelka mam
w sumie : BOJE SIE ZRANIENIA dobra ide sie zastanowić co naprawde czuje, bo mam metlik :(

Gość tralallala...
po prostu nie chodz z nim do lozka, tylko najpierw przyjazn ;) nie boj sie, pozdrawiam