Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollinka135

Która sukienka??

Polecane posty

Gość ollinka135

Znalazłam dwie, które bardzo mi się spodobały: 1) http://www.voila.pl/368/kgt1k/index.php?get=1&f=1 2) http://www.voila.pl/367/29pm4/index.php?get=1&f=1 Troche boję się kupować przez neta, ale w sklepach nie widzę nic co by mnie interesowało :). Która sukienka ładniejsza? Potrzebuje jej na studniówkę (nie moją). Druga wydaje się bardziej odpowiednia, aczklwiek troche bardziej podoba mi się krój tej czerwonej :).

Gość ollinka135
mi też, ale w biuście ma 80-84, a ja mam 80 i boję się, że może trochę odstawać :O

Gość ollinka135
noszę rozmiar 34, a ta czerwona jest 36 i dlatego mam dylemat :(

wydaje mi sie ze nie powinna , jak jest szyta na wymiar to nie ma problemu jak nie to nigdy nie bedziesz pewna jak bedziesz w niej wygladac. na allegro sa sukienki od 100 zl szyte na wymiar mysle ze to idealne rozwiazanie . albo wez zdjecie idz do krawcowj i zapytaj za ile ci uszyje

Gość dla mnie akurat czarna

Zdecydowanie pierwsza. Ale musisz jeszcze wziąć pod uwagę budowę swojego ciała i to czy kolor będzie do Ciebie pasował. Ale odcienie czerwieni wydają się być dość uniwersalne. Pozdrawiam!

Gość ollinka135
mam ciemnobrązowe włosy i dość ciemną karnację ;) ta pierwsza kosztuje 120zł a druga 50zł :)

Gość idurftdhvipee
pierwsza :) ladny kolor i ladnie wykonczona :). Druga jest smutna bo czarna ALE Pmietajcie ze jest grzechem ubieranie sie wyzywajaco!! Matka Boza sama mowi o SKROMNYM UBIERANIU SIE KOBIET!! wiec moze poszukaj czegos innego? cio?Pozdrawiam!

Gość ollinka135
na swojej studniówce miałam długą, czarną sukienkę, dlatego teraz myslałam nad czerwienią bądź ciemnym fioletem :)

Gość ollinka135
jest jeszcze jedna kwestia - obwód pod biustem tej pierwszej sukienki to 72cm, a ja mam tylko 63 :/

Gość milagros25
druga druga druga druga jest cudowna

Gość ollinka135
chłopak podpowiada mi, że czerwoną, a znajoma, że tą drugą... nie wiem już sama którą w końcu, ile osób, tyle poglądów...

Gość mistralia
obie są śliczne tylko zwróć uwagę, że w jednej występuje brunetka a w drugiej blondynka i jeśli nią jesteś to oczywiście pierwsza, choć szczerze mówiąc mimo że jestem szatynką wybrałabym pierwszą. a z ciekawości... ile kosztują?

Gość szukamodpowiedzinatopytanie
do autorki- z jakiej strony kozystalas szukajac tych sukienek? ja szukam jakiejs kremowej a widze ze z tej strony mozna znalezc calkiem ciekawe. prosze podaj mi strone ;) pozdrawiam

autorko ponawiam pytanie, z jakiej strony masz te sukienki, dodam ze nie mam zamiaru wykupywac tych ktore Ci sie podobają :)

błagam :)

Gość ollinka135
pierwsza kosztuje 120 a druga... 50zł obie z allegro :) ale co do tej ierwszej to widziałam kiedys taka na stronie angielkskiej jak znajde to wrzuce linka :)

Gość a co może hehe
Pierwsza,piękna czerwień!

pierwsza, pięknie podkresla biust i podoba mi się, że ramiączka idą pod ukosem, ale ta tasiemka pod biustem psuje urok sukieki, choć i tak mi się podoba druga też jest ładna, niby zwyczjana, ale pamiętajmy że klasyka broni sie sama i najlepsze są najprostsze rozwiązania. wniosek: obie ładne, nie wiedziałabym, na którą się zdecydować :)

Gość ollinka135
Lubie proste, nieskomplikowane sukienki, z jednej strony zawsze chciałam miec tą czerwona, z drugiej strony rozmiarowo ta druga wydaje się być pewniejsza (mniejsze wymiary). No i pod tą czerwoną będzie się dało załozyć biustonosz czy raczej nie?

Gość ollinka135
dzisiaj się kończy licytacja a ja nadal nie jestem zdecydowana :O