Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilllo

Zapuszczam włosy

Polecane posty

Gość lilllo

Od miesiąca zapuszczam włosy, kto się przyłączy? Czekam na różne porady i wasze obserwacje:)

Gość hibiskus...
ja zapuszczam

Gość *shhining*
ja zapuszczam na do pasa scieniowane:D zaczepiscie bedzie za te 2-3 LATA:p z tym ze farbuje i bym chciala jakos pielegnowac ale jak hmmm czym itp:P

Gość lilllo
ja mam takie za łopatki, ale kosmyki przy twarzy są krótkie do policzków, a chciałabym mieć równe na całej długości, tak do pasa... Myślę, że umilimy sobie oczekiwanie;P

Gość SaraXxX
ja zapuszczam i mam juz je do piersi :) a rok temu miałam do szyji:P

Gość katja mosss xd
tesh zapuszczam i nic myje je NERILEM Z GARNIERA biore skrzuyp i nic ;/// ehhhhh

ja zapuszczam obecnie mam długośc włosów do łopatek farbuje na blond włoski muje szamponem SLEEK LINE o maseczke z Waxa stosuje

Gość lilllo
o tak, 30 cm to coś wspaniałego:) Ciekawe, jak długo trzeba czekać na takie efekty?

Gość lilllo
Jakby któraś z was juz przez to przechodziła, to niech o tym opowie:) Jak długo zapuszczała i kiedy widać efekty:P Bo ja juz nie mogę się doczekać!!!

Gość no ja juz zapiszczam
mi rosna 1cm na miesiac, a chialabym miec tak z 65cm , jak na razie mam 50cm, rzadko podcinam a zapuszczam od 3 lat, z takich do polowy szyi. niesety dluuuugo sie czeka.

Gość lilllo
Mam taki problem, używając skrzypovity i olejku rycynowego włosy stają się takie gładkie i szybko się przetłuszczają A ja zawsze miałam puszyste włosy, prawie jak u Shakiry:) Są jakieś inne środki, które przyspieszają porost, ale nie zmieniaja ich struktury? Bo do takich nie umiem się przyzwyczić:P

Gość lilllo
Właśnie zafundowałam sobie maseczkę, którą wcieram w skórę głowy:) Olejek rycynowy, wyciąg z pokrzywy i trochę szamponu z rzepy, to wszystko mieszm i wcieram:)))) Zwykłe dodaję jeszcze cytrynki, ale zabrakło:P A wy coś stosujecie ciekawego?????

Gość dziewczynachłopaka
jestem z wami. Ja postanowwilam ze nie bede juz uzywac zadnych drogich odzywek, bo od tego moje wlosy sa jeszcze gorsze! myje szamponem tylko i obowiązkowo nafta kosmetyczna!mowie Wam- to najlepszy sposob na zdrowe i piękne wlosy

Gość lilllo
Widzę, że niewielka ilość dziewczyn zapuszcza włosy:P :)

Gość GONISIIAAAA
ja mam włosy do ramiona ale zapuszczam do pasa czekanie trwa wieczność używam odżywek odpowiednich szamponów czesze wlosy i najważniejsze nie szarpie ich i podcinam tylko pół centymetra na 3 miesiące ale i tak zapuszczam :)

hmn, ja moge kilku porad udzielic, bo mam do pasa od kilku lat, zapuszczane z wlosow do uszu, wiec jestem po tej procedurze tylko nie wiem, co chcecie wiedziec

mi urosly w ciagu 2 lat, tyle ze rosna mi bardzo szybko wlosy farbuje- co mnie zmusza do pokrywania odrostow co 2 tyg.:/ podcinalam regularnie, tylko troche mniej- jakis 1 cm/miesiac albo 3 cm/2 m-ce im dluzej sie zwleka z podcieciam, tym wiecej trzeba sciac, chcac miec ladne wlosy, wiec rzadkie podcinanie to nie rozwiazanie przynajmniej moje koncowki jakos ladniej wygladaly regularnie ciete:) po kazdym mysiu glowy przynajmniej odzywka maseczka jakies 2 razy w tyg.- na glowe czepek i podgrzewanie suszarka:) przynajmniej u mnie podgrzewanie suszarka dawalo super efekt skrzyp mie nic nie dawal;/ maseczki pantene i elseve sa wg mnie dobre, odzywke nakladalam tak, jak maseczke- tez podgrzewalam mikstur domowej roboty nigdy mi sie nie chcialo konstruowac suszarka sluzyla tylko do podgrzewania odzywki na glowie, wlosy zostawialam samym sobie do wyschniecia, prostownice tez schowalam

Gość rikki
Hej;) dziś postanowiłam że zacznę zapuszczać włosy ;) mam kręcone włosy do ramion, a chciałabym mieć takie za łopatki. Problem w tym, że mam cienkie i farbowane włosy które niestety wypadają i martwię się żę jak zacznę je zapuszczać zaczną wypadać jeszcze bardziej, macie jakies dobre, sprawdzone sposoby aby zapobiec wypadaniu?? jeśli tak to prosze piszcie bo marzą mi się dłuższe włosy ;*:*:*

Gość Blondi15
słyszałam ze włosy rosną do 15 cm rocznie;( trochę za wolno;(

Gość lila999
ja zapuszczam, troche na przekór mojemu chłopakowi który namawia mnie wciąz zebym obcieła tak do ucha, ale wtedy moja twrz wygladałaby jak jedna wielka kluska. obecnie włosy mam tak z 6 cm za łopatki i mam wrażenie ze mi strasznie duzo ich wypada ale z drugiej strony im sa dłuzsze tym wieksze rodzi sie złudzenie optycznie bo i włosy sa dłuzsze.

mam włosy tak że z tyłu sięgają mi do ramion, z przodu nieco krótsze i grzywka. są kręcone i prostuje je codziennie marze o tym by je zapuscic, ale jest to dla mnie straszne. nie wytrzymuje za dlugo z zapuszczaniem bo mam strasznie grube wlosy. a im dluzsze grube wlosy tym mniejsza szansa na jakiekolwiek prostowanie. ma ktos jakies pomysly co z nimi zrobic? ostatnio obmyslam mega krotka fryzure tak zeby sie krecic nawet nie mogly ;D

Gość ja zapuszczam
tzn mam taki zamiar zapuszczaia ich do października przyszłego roku. Na własne wesele :D ale nie wiem czy mi się uda bo lubię moje krótkie włoski :D wygladam jak chłopak, który nie odwiedział fryzjera przez 4 m-ce :P ale w takich włosach czuje i wyglądam najlepiej

Gość lolitkla
ja zapuszczam tak do piersi! a mam dopiero do ramion moż wy znacie odpowiedz jak szybką przyspieszyc ich wzrost

Gość Marta.
Sądzę ze nie mamy raczej wplywu na to jak szybko rosna nam wlosy... tak samo jak nie mamy wpywu na to jak bardzo urosna nam piersi. mysle ze te wszystkie preparaty ktore niby moga przyspieszyc porost wlosow to sciema;/ niestety..bo sama tez sie nie moge doczekac az bede miec znow dlugie wlsoy;( pozdrawiam.

Gość galeryja
Mojej koleżance strasznie szybko rosną włosy - w grudniu miała do połowy szyi, w sierpniu już jej włosy zakrywają cycki. Wierzyć sie nie chce. Ma grzywkę - to pewnie z tą grzywką musi co tydzien zasuwac do fryzjera. Ja to jak zapuszczam włosy, to się oczekam a oczekam. Ale teraz nie zapuszczam, bo też w długich włosach mi niedobrze.

Gość lilaaa
ja mam za ucho :( a chce miec dlugie i zapuszczam. czeka mnie dluga droga :(