Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilllo

Zapuszczam włosy

Polecane posty

Gość -- LadyAsoa --
Ja mam włosy obecnie za ramiona, naturalnie proste z grzywką i jasnymi pasemkami. Moim zdaniem nie sztuką jest zapuścić włosy na siłę, gdzie potem trzeba ściąć połowę ich długości, bo to tylko cienkie, zniszczone niteczki. Mam kilka znajomych, które właśnie w ten sposób poczyniły i no i teraz mają króciutko. Żeby mieć ładne, zadbane i długie włosy, trzeba pożegnać się z prostownicą, lokówką, suszarką do włosów. Takie jest przynajmniej moje zdanie, ale od roku nie używam tych urządzeń i generalnie widzę dużą poprawę. Trzeba też pamiętać o regularnych wizytach u fryzjera, w końcu lepiej ściąć ten 1 cm czy też 2 cm, niż później z jakieś 20 cm. ;)

Gość a ja już
zapuściłam, a właściwie od zawsze zapuszczałam i nie pamiętam krótkich i powiem wam tak - za łopatki przed pas - bajka, ale za dupę - tragedia, dosłownie jak kara za grzechy...

Gość Jaaa<3
Długie włosy do pasa i dłuższe są piękne, ale trzeba im poświęcić dużooooo uwagi. wiem co mówię. Ja już swoje zapuściłam. Mam kilka centymetrów dalej od pasa. Naprawdę to tragedia, ale wartooo

Ja też zapuszczam i mam taki dar że mi włosy szybko rosną...:) a najlepszy sposób na przetrwanie najgorszego etapu to: włoski zaczesane gładko do tyłu +opaska i niech sobie rosną...