Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicka i już

problem z kompem

Polecane posty

Gość bez nicka i już

otóż jak dzisiaj włączyłam kompa miałam chyba jakiś nagły atak wirusów avast zanalazł ich chyba ok 100 niedawno zakończyłam skanowanie kompa. przynajmniej raz w tygodniu skanuje kompa i niegy jeszcze tyle przez cały tydzień nie znalazł więc skąd tak nagle tyle tych wirów. No ale moje pytanie dotyczy czego innego jak chcę wejśc na dysk to wyskakuje mi przy pomocy jakiego programu chcę to otworzyć i za cholerę jasną na dyski nie moge powchodzić. Ktoś wie jak temu zaradzić, czy już tylko zostało farmatowanie i wgrywanie odnowa windowsa??

Gość bez nicka i już
pomocyyyyyyyyyyyyyyy jak otworzyć te durne dyski :O :(

nie bardzo moge zrozumiec twoja sytuacje ale jezeli na komputzerze jest tyle wisrosow definitywnie zformatuj i wgraj od nowa windowsa

Gość Alt..
Lepiej wpierw spróbować użyć punktu przywracania systemu.

Gość bez nicka i już
dobra pomińmy to jakiego mam antywira i te inne sprawy. Chodzi mi o to że jak mam mój komputer i się w niego wejdzie i chcę wejść na dysk np C lub jakiś inny to wyskakuje przez jaki program chcesz to otworzyć i nie mogę wogóle wejść na dysk. A możesz mi powiedzieć jak się robiło te przywracanie systemu bo se za cholerę przypomnieć nie mogę :D a co do wgrywania od nowa windowsa to właśnie wolałabym tego uniknąć przynajmniej chwilowo bo naprawdę nie mam czasu się bawić w wgrywanie programów itp.

Gość bez nicka i już
już znalazłam i zrobiłam te przywracanie systemu i wyskoczyło że nie można przywrócić bo nie zapisano istotnych zmian. i kurde dalej na dysk wejść nie mogę, czasami jak miałam wira na pendrivie i mi się tak robilo to go poprostu formatowałam ale w kompie, kurwa wszystko od nowa wgrywac to jakoś mi sie nie chce może jest jakiś inny sposób

to teraz chyba pomoże nakładka zrobić przeinstalować system awast jest do niczego dożo przepuszcza i nie wykrywa kasperski by jeszcze dożo by wykrył wirusów