Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wg mnie to proste

denerwuje mnie zachowanie mojej babci...

Polecane posty

Gość wg mnie to proste

chyba jestem czarna owca w rodzinie babcia wiele razy mi zwraca uwage ze np jestem zla nerwowa w ogole jakbym u siebiew domu nie mogla sie zdenerwowac z jakiegos powodu bo tak nie wypada bo sasiedzi slysza co powiedza itd no i pieniadze raczej ich nie pozyczam bo raz pozyczylam duza sume i mi sie zwrocono do dzis i od tego czasu uniakm jak ognia pozyczania komukolwiek jakiejs sume wszystcy mi to wygaduja masz moglabys pozyczyc:O

A skąd wszyscy wiedzą, że masz pieniądze? Nie chwal się tym na prawo i lewo, to problem sam zniknie, jak będą myśleć, że nie masz pieniędzy. A babcia ma właśnie spojrzenie na świat i życie wypracowane przez wiele lat, które ma za sobą, z tym nie wiele możesz zrobić poza pogodzeniem się z tym i dostosowaniem.

Gość wg mnie to proste
skad wiedxza? bo pare lat bylam w anglii i oni mysla ze mam \"kokosy\":O

To mów, że nie masz, bo zainwestowałaś, nie możesz pożyczyć, bo zaraz w coś zainwestujesz, bo masz na lokacie, albo wprost - nie pożyczasz, bo masz niemiłe doświadczenia w pożyczaniu i nie chcesz ryzykować - w zależności od tego, kto prosi o pożyczkę. To Twoje pieniądze, Ty na nie ciężko pracowałaś i nie masz co się krygować z odmawianiem.

Gość wg mnie to proste
babcie to powinno się oddawać do utylizacji w domach starców!

Gość wg mnie to proste
glupi podszyw mam nadzieje ze zaraz zost usuniety