Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzetegouczucia

stale chce cos w sobie polepszać...

Polecane posty

chcialabym wyglądac jak ta z basshunter .. ;( ta czarnulka jest taka śliczna.. ale ja nie mam takich pełnych kształtow... jestem strasznie szczupła! i nie wiem juz co mam jesc.. moze wypiszecie mi co robicie,ze macie duze piersi,fajne okrągłe biodra.. ja mam tylko wciecie w talii ...a tak to na moje piersi mowia "pryszcze" .. :( mimo,ze nie sa mikroskopijne.. jak sie malujecie,ubieracie ? jakie macie style..;)

dziekuje Tobie bardzo:) ale jak mozna zakamuflowac chudość? brak piersi ? i długie nogi??;/

ale przyznaj,ze jest ładniutka:P:))

Dlugie nogi powinno sie eksponowac :P A chudosc przyjmij za szczuplosc i szczyc sie tym. Na fragmentaryczne piersi poradzi push up (walcie sie przeciwnicy!), wielka tajemnice odkryjesz wlasciwemu facetowi ;) Voila!

ale ja z pushapem ?? brzydko wyglądam... dziwnie mi opadaja,albo za bardzo sterczą... poza tym widac od razu,ze sztucznie to wygląda:(

"Pryszcze" opadaja?? Pierwszy raz slysze :D Wygladac beda tak jak sobie tego zazyczysz. Bo wszystko jest tylko w Twojej glowie ;)

tzn. :D one nie są az takie pryszcze.. mam 75A :D:D ale one maja za duzo miejsca w push upie i tak odstaja

Gość prittywomen
umaluj sie ! :D ubierz tunike,rurki ,ktore uwydatnią twoje kształty :) ii do boju!