Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa...

wierzycie w romantyczna szczesliwa milosc?

Polecane posty

Gość wiolkaaaa...

taka na cale zycie?

Gość Monikaaaa82
nie

Gość rtrerer
ja wierze bo tylko to mi pozostaje

Gość margot-ka
Nie!!!!!

ale dlaczego? nigdy nie bylyscie szalenczo zakochane? tylko kto powiedzial, ze bedzie trwalo to wiecznie..

Gość RobIncHuD de MiŁOśC
...tak oczywiście. z tym że ona nie przychodzi nie dostaje się jej nie spada z nieba ją się tworzy cierpliwie i każdego dnia po troszku więcej i piękniej . jest manifestacją największych głębin mojego serca. napisał to ROBINCHÓT DE ukOcHaNy

Miłość ma wiele etapów, ale kto powiedział, że w życiu codziennym z problemami nie ma miejsca na miłość? Jest i w dodatku bogatsza. Nie mówcie, że nigdy nie widzieliście staruszków idących ulicą trzymających się za ręce? Ja widziałam niejednokrotnie. I dąże do tego, żeby być właśnie taką staruszką. Na wszystko się zapracowuje w życiu, na udany zwiazek przede wszystkim, ocenianie z góry, że wielka romantyczna miłość nie istnienie na wstępie Was skreśla, że nie będzie Wam taka dana.

Gość rOpInChÓt de eeeeeeeeeeeeeeee
...zapomniałem że piszą tu idealistki wychowane na tv i ,,brawo,, . ....te z ,,oazy,, też są nawiedzone

Nie. Mozna byc ze soba do konca zycia, ale wtedy, gdy sie potrafi byc przede wszystkim przyjaciolmi. Zadna milosc nie jest idealna, nie ma milosci takich, jak w romantycznych filmach czy ksiazkach, w taka milosc nie wierze, co nie znaczy, ze milosc w ogole nie istnieje, ale jest calkiem inna w rzeczywistosci i nie zawsze tak kolorowa.

Dlaczego idealistki wychowane na bravo? Jeśli chodzi o moja wypowiedź opieram się m.in. na przykładzie znajomego małżeństwa, są 50 lat po slubie, ona komunistka, on prawicowiec i były akowiec w dodatku a kochaja się jak nastolatki, moi rodzice sa 30 lat po ślubie, a zawsze chodza za ręke, okazują sobie czułośc (nawet kosztem wstrząsów estetycznych dzieci :)) mama nie raz siada tacie na kolanach, sa przyjaciółmi, ja daże aby moim najlepszym przyjacielem był narzeczony i w istocie są bardzo udane małżeństwa, zwiazki oparte na miłości.

Gość ja wierzę tak jak wierzę
w św. Mikołaja, Babę Jagę i krasnoludki.

Gość a ty wiolkaaa
wierzysz????

Gość wiolkaaaa...
nie:(

Gość jestem ciekawa jak to jest
mi mala, to wzieliscie slub?:D ostro, gratuluje:) to Ty, co napisalas meila do Niego?