Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa jak to jest

jestem ciekawa jak to jest, lezec w objeciach ukochanego faceta

Polecane posty

caowac sie z nim, przytulac, dotykac. ach popiszcie mi troche na ten temat, bo nie zaznalam jeszcze tego.

no piszta, ludziska:)

Gość uważaj o czym marzysz
bo może się spełnić w najmniej oczekiwanym momencie

piszesz tak, jakbym zyczyla czyjejs smierci:O chyba to piekne marzenie?:)

Gość uważaj o czym marzysz
marzenie tak.moje się spełniło.już wiem jak to być jego kobietą.nie możemy być jednak razem .takie życie

Gość oprócz mega doznań
seksualnych, mi towarzyszy takie inne uczucie, coś na co czego się całe życie... jakbyś poczuła się w reszcie na swoim miejscu. Trudne to do opisania. W poprzednim związku tego nie było, brakowało mi czegoś.

Gość chyba baba
nie piszcie bo sie porycze :(

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To najpiękniejsze uczucie na całym świecie, błogostan na maxa... Nieporównywalny... Leżysz w ciepłych, bezpiecznych ramionach mężczyzny, który jest cudowny, każdym gestem okazuje Ci miłość a bicie jego serca, sprawia, że bije Twoje własne... Czujesz jego zapach, zamykasz oczy i nie myślisz o niczym innym jak ten stan, jak to by tę chwilę na zawsze zatrzymać i się nią nacieszyć... A potem tęsknisz do tych ramion...

Gość wwwwwwwwwwwwww
zgadzam sie z przedmowczyniami:) lezysz i wiesz ze to twoja bezpieczna miejscówka;)

dzieki za wpisy pieknie piszecie:) tez bym chciala byc w Jego ramionach, chcoiaz nie wiem czy to milosc, ale potrzebuje takich zwyklych, najprostszych czulosci. moglabym siedziec i glaskac Go po glowie bez konca :D zeby objal mnie mocno, zeby sie we mnie zakochal, ach:D

Gość ta kobieta z internetu to ja
i żeby nie wyłysiał od tego głaskania :P

:D

Gość też nie wiem jak to jest
miałam przedsmak tego, ale z facetem, nie moim. Z moim własnym będzie lepiej chyba.

własnie jestem po po kapieli więc jesli chcsz zasmakować jak to jest - wpadaj do mnie :)

Gość andrea22
zgadzam się:) w tym momencie nie liczy się już nic innego oprócz ciebie i jego. wszystkie niepowodzenia i troski dnia codziennego odchodzą gdzies na dalszy plan. i najbardziej fantastyczne jest to,że oboje czujecie to samo. mogłabym leżeć bez konca przytulona do jego piersi, obejmując jego ciepłe ciałko i wsłuchując się w jego bicie serca i spokojny oddech. i to ile czułości jest w jego dotyku, pocałunkach...

A ja bym wolała tego nigdy nie poznać. Poznałam, było cudownie, a teraz już tego nie ma i ciągle ryczę.

Gość anmjklop
Czujesz, że wygrałaś życie na loterii, wszystko sie zmienia o 360 stopni, masz motylki w brzuchu, czujesz sie bezpieczna, spelniona, szczesliwa, wygladasz wspaniale, Twoje zycie jest piekniejsze ...

Gość no tak ale bogostan się
kończy, kiedy tobie zaczyna burczeć w brzuchu a on puści bąka:classic_cool:

Gość chachecchy
chcialabym juz tego zaznac... :(

Mr.Hyde --> dzikei, ale nie jestes moim ukochanym:D fajnie to opisujecie:) taka pogoda jak teraz, sprzyja takim przytulankom, za oknem ciemno, zimno, ach taka intymna atmosfera, gdy tak szybko sie robi ciemno, sima ma swoje plusy, wlansie za to ja lubie, za ten szybki polmrok, kiedy to wszystko robi sie magiczne, takie tajemnicze. mam nadzieje, ze bedzie mi dane przytulic sie do NIEGO, ze zaproponuje mi swoje ramie raz jeszcze, a ja? a ja tym raazem skorzystam:D wyobrazam soine jak musi ladnie pachniec:) a mam takie pytanie, czy wtedy rozmawiacie? wiem, ze to co innego gdy zna sie juz dlugo, ale jak to sa poczatki, to taka cisza jets krepujaca..

Gość oryginał.....
..cały czas marzy mi sie wpasc,(nie dosłownie!),w objęcia ukochanej osoby..życie jednak nie dla wszystkich jest łaskawe...taki los...!!

Gość andrea22
no rozmawiamy, chyba że już późna noc:) ja i moj chłopak jesteśmy też przyjaciółmi i od samego początku świetnie się rozumieliśmy, więc nawet jeśli byla cisza, to milczeliśmy sobie razem:)

a mozliwe jest zostac przyjaciolmi, dogadywac sie swietnie pozniej, nawet jelsi na pocatku sprawia nam to trudnosc? nie potrafie z Nim swobodnie rozmawiac i nie wiem, gdzie jest problem, czy w tym, ze jestem zamknieta i sie krepuje, czy w tym, ze nadajemy na innych falach. no ale mozliwe to jest?

Gość kajko i kokosz
czuje sie jego stojacego fiuta