Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcus___872

Hiszpan

Polecane posty

Gość Marcus___872

Dlaczego tak dużo dziewczyn nie lubi hiszpana?

Gość nxn
No bo to nudne

Gość Marcus___872
ale dla nas to fajne... nie da się przeboleć chociaż 5 minut? :( co miałbym robićżeby mojej dziewczynei się to nie nudziło?

Gość Malinowa________61
ja lubie : P może poproś dziewuche żeby przy grze wstępnej tak troche się 'pobawiła', albo poprostu szczerze porozmawiaj...

Gość malobiusciastaaaaa
Ja bardzo bym chciała mojemu facetowi zrobić hiszpana ,no ale cóż - mam za małe cycki :(

Gość Malinowa________61
moja kumpela swojemu facetowi też 'nie może' ale znalazła na to inny trick - bierze jego sprzęcicho do ręki i jeździ sobie końcówką po brodawakch, krąży po piersiach i facet też zadowolony ; D

Gość malobiusciastaaaaa
To ja chyba tez tak zaczne robic ,hehe :P Dzieki za pomysl :)

Gość Malinowa________61
wiesz skoro wziął Cie z takim a nie innym biustem to znaczy że taki właśnie mu się podoba - tylko od Ciebie zależy jak wykorzystasz to, co masz ;)

Gość Marcus___872
rozmiar piesi się nie liczy... każde są piękne... cholera ja tak piersi uwielbiam a moja Kochana to mysli że to obrzydliwe że chce jej jeździć 'TYM' po klatce piersiowej. nie rozumiem jej, bo do buzi bierze ;/

Gość malobiusciastaaaaa
Szczerze mowiac na poczatku mialam ogromna schize,gdy sciagalam przed nim stanik,zamknelam oczy i mialam obawy ,ze odejdzie ode mnie wlasnie przez to ,ze mam male piersi :/ Ale juz prawie 3 latka razem i co sie widzimy,to on nie moze sie oderwac od moich piersi :)

Gość Malinowa________61
no ja mam taki kompleks że nie mam płaskiego brzucha i też balam się rozbierać na początku. Ale mój Facet wytłumaczył mi że jemu się tak podoba i w sumie wszyscy faceci tak mają że przecież widzą co biorą, widzą co dziewczyna ma a czego nie i jeśli im się to nie podoba to nie i tyle. takze wiesz, małym biustem się nie przejmuj - a jak już musisz nad tym myśleć to zastanów się co Twojego faceta urzeka w małych piersiach i korzystaj z tego co masz ;)

Gość malobiusciastaaaaa
Moj facet tak samo wytlumaczyl mi ,ze podobam mu sie taka,jaka jestem :) Bo oczywiscie po wszystkim (gdy pierwszy raz pokazalam mu sie bez stanika),musialam zapytac ,czy podobaja mu sie moje piersi i wyczul ,ze mam jakis kompleks;/ Ale juz jest ok i nie martwie sie o nic :) A zrobie tak,jak mowisz - postaram sie jakos wykorzystac urok moich malych piersi ,hehe,tym bardziej,ze jemu sie podobaja :)

Gość Malinowa________61
zapomniałabym o autorze tematu xD powiedz swojej Ukochanej że bardzo Ci na tym zależy, że strasznie podneica Cie myśl że mógłbyś dotykać jej pięknego biustu właśnie tą a nie inną częścią ciała. spytaj jakie warunki musiałbyś spełnić żeby ona chociaż chwilke Ci pozwoliła. może nie pasuje jej że 'brudny' - to poweidz jej że możesz go myć tuż przed, a jak nie wierzy to sama może Ci go myć może nie pasuje jej że 'fu usiądziesz na mnie i będziesz mnie posuwał w cycki' to zaproponuj że uklękniesz przed nią a ona sama zadecyduje jak to bedize wyglądało i ile zajmie czasu