Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokookkkoko

podczas ocierania nogi o noge drazniąc lechtaczke mam orgazm

Polecane posty

Gość jokookkkoko

a jak mnie facet minetuje nie moge dojśc do łechtaczkowego ma któraś tak jak to zmienić?

Gość jokookkkoko
pomocyyyyyyyyyyyy dziewczyny

Mam to samo, chyba za dużo tego ocierania, tu chodzi o przyzwyczajenia do jednego raodzaju i ujednej formy orgazmu i p-otem inaczej nie można dojść. Jakbym to wiedziała to bym nie robiłą tak jak robiłam ;]

Gość _JuLia
zadna nowosc tez tak mam

Gość taka jedna 25 latka
mi sie wydaje, ze niektorzy faceci minety nie umai robic i dlatego nie masz orgazmu - ja tam mam na kazdy sposobi blyskawicznie

Faceci "umią" robić, tylko nie każda dobrze reaguje. A tak serio, to facet umiejący zrobić minetkę, to pojęcie względne. Trzeba, żeby się nauczył swojej partnerki, albo raczej, żeby to ona go nauczyła. Jeśli obserwuje swoją kobietę i chce się nauczyć, pojmie szybko, co ona lubi i jak lubi być pieszczona. Jeśli sam do tego nie może dojść, warto mu podpowiedzieć, a nie wypisywać na forum bzdety, chwaląc się, że się robi samej dobrze sobie. Kobiety też nie zawsze dobrze robią lodzika. Warto pamiętać, że nikt nie jest idealny i trzeba sobie pomagać, w łóżku też. Zresztą, każdy i każda z nas lubi inaczej i co innego. A porada do autorki: zaprzestań masturbacji, to po pewnym czasie wszystko wróci do normy. Poszukaj na tym forum pytań od chłopaków, którzy narzekają na przedwczesny wytrysk. Sami mogą sobie robić dobrze przez godzinę bez wytrysku, a wejdą w dziewczynę i już dochodzą. To to samo. Przyzwyczajamy się do pewnych odruchów i potem w normalnym seksie są problemy.

Gość jokookkkoko
Najszybciej dochodzę gdy ociera się o mnie moja kotka w czasie rui:)