Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuna dziewczynka z katowic

chora zazdrosc w zwiazku

Polecane posty

jestem bardzo zazdrosna, juz czasami nie wiem jak sobie z tym poradzic i to o wszystko - o pojscie sobie i niepowiedzenie dokad, o pozniejsze wracanie, o byle kobiety, o kolezanki, o kolegow, o rodzine...juz nie wiem co robic, nie wiem, czy to wina jego tajemniczosci i niedopowiedzen, czy to tkwi we mnie i jest to calkowicie moja wina. jesli zdarzy sie cos o co sie zloszcze i o co jestem zazdrosna od razu zaczynam plakac, robiac z siebie posmiewisko, moze po prostu kocham za bardzo??????

Gość sdwgf
mam tak samo jak Ty :( i na dodatek mooj facet mieszka 25 km ode mnie i nie widzimy sie codziennie,nie moge go kontrolowac az tak ,no i koolejna rzecz ,to wlasnie tajemniczosc mojego faceta. i tez sie zastanawiam czy to nie jest powod mej zazdrosci ... chorej :(

Gość ZaklopotanaNadzieja
tez tak mam a podobno to przez to ze dziewczyna nie zna swojej wartosci,ze uwaza sie za brzydsza od chlopaka i ma niska samoocene:)

nieprawda. to przez to, ze facet udaje w zwiazku aniolka i mu w to wierzysz, a potem sie okazuje, ze z jakas laska spotkal sie na kawie czy pisauje na gg. i w dodatku nie powie ci tego sam, tylko przypadkiem to odkryjesz. tak, w tym tkwi rzecz, w klamstwach i niedopowiedzeniach!!!!!!

Gość batonik mars
ja z kolei jestem strasznie zazdrosna o była dziewczyne mojego faceta, przez kilka pierwszych miesięcy ona do niego wypisywała, wysyłała zdjęcia, maile, smsy, sygnały, teraz na naszej klasie wystawia swoje fotki na łózku i pisze ze czeka na tego jednego na którym jej zależy, przechwyciłam jej numer gg i tez ma opisy ze chce rozkruszyc skałe i jakies tam jej przemyslenia :O nie cierpie tej dziewczyny...

czy wy nie możecie naprawde ustalić jasnych granic w związku co można a co nie? a swoją drogą obsesyjna zazdrość to tylko dowód niestabilnej samooceny, niewiele ma wspólnego z miłościa, nie tłumaczcie sobie tego tak.

Gość ZaklopotanaNadzieja
to tez fakt:) ja jestem chorbliwie zazrdosna od pewnego przelomowego zdarzenia w naszym zwiazku....zmienilo to moj pogdad na niego i teraz mu nieufam....ale fakt faktem niska samoocena tez tu wiele robi

czyli weź się za siebie nadzieja:) prawda jest taka że zazwyczaj nie ufamy osobom nie wzbudzającym zaufania:) może pora się rozejrzeć dookoła za kimś bardziej ... wiarygodnym?:P

Gość ZaklopotanaNadzieja
hehe o rozgladaniu nie ma mowy za kims innym:) jest dobrze...on w sumie nic takiego nie robi....ale ja mam paranoje;/

Gość kashkaju
Mam podobnie, tyle że jestem zazdrosna o "o pojscie sobie i niepowiedzenie dokad, o pozniejsze wracanie, o byle kobiety, o kolezanki". I tak samo jak u Ciebie - na poczatku ufalam mu, a potem wychodzily na jaw rozne fakty - np. jak pozniej wrocil z pracy do domu to byl w hipermarkecie na zakupach z kolezanka (ktora notabene o mnie nie wiedziala :o), a najgorsze przyszlo gdy przypadkowo otrzymalam smsa adresowanego do jego ex... A wczesniej utrzymywal ze exy to bylo, minelo i nie ma co do tego wracac. A tu nagle okazuje sie ze maja ze soba kontakt, i to swietny, w dodatku maja spotkac sie niedlugo... (teraz wg niego "mieli", ale ja juz nie wierze, i to jest chore). Kobitki, my po prostu czujemy zazdrosc, zlosc bo intuicyjnie czujemy ze cos w trawie piszczy, ale facet tak sprawnie tym manipuluje ze to z nas robi glupka :o