Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorothea 80

Moj zwiazek - czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość Dorothea 80

Witam, Pogubilam sie troche w swoim zwiazku.. A wiec jestesmy ze soba od ponad roku. Chcialabym byc z nim, ale ostatnio dzieje sie niedobrze miedzy nami. Polaczyla nas wielka namietnosc, moj mezczyzna bardzo lubi seks, z wzajemnoscia, ale obenie nie moge sie z nim kochac ze wzgledow zdrowotnych. Moj S. jest zolnierzem zawodowym i musze przyznac, ze ma w sobie zapedy przywodcze. Wedlug niego, to ja powinnam codziennie gotowac mu obiadki, w domu powinno byc posprzatane, a i powinnam miec codziennie ochote na seks. On z braku seksu i kiedy jest glodny jest nie do wytrzymania, robi sie meczacy i zly,czasem zlosliwy. Ja tez pracuje, wracam do domu po 17 i jestem zmeczona i nie w glowie mi robienie obiadkow.Ja tego nie potrzebuje. Bedac z nim ciagle cos jem, a zasze bylam szczuplutka. Zarabiam dwa razy wiecej od niego, mozna powiedziec, ze on u mnie mieszka (bo codziennie u mnie jest i spi) i to ja wiecej wydaje pieniedzy na nasze wspolne utrzymanie. Chce zaznaczyc, ze nie jestemy malzenstwem ani narzeczenstwem. Wczoraj wieczorem sie poklocilismy, poszlismy pokloceni spac. Wstal o 23, ubral sie i zamknawszy sie w kuchni zaczal dzwonic do kogos. Niestety, nie slyszalam z kim rozmawia, ale wydawalo mi sie, ze jego glos brzmial milo. Wstalam wiec i poszlam do kuchni, a kiedy mnie zobaczyl zmieszal sie. Kiedy poprosilam go, zeby mi pokazal,z kim rozmawia, nie pokazal mi ,uderzylam go w reke i kazalam sie wyniesc. Wyrzucilam za nim jeszcze jego kilka rzeczy. No i co o tym myslicie, czy to jest normalny zwiazek dwojga ludzi ? Co o tym wszystkim myslec ?? D.

moj ojciec jest wojskowym..przeczytaj sobie temat \"kobiety mezczyzn mundurowych\"...bardzo dlugi i jakze prawdziwy topic..

Gość srala lala
pewnie ma jakas panne do wyra jak Ty mu nie mozesz dawac

Gość Miks oj miks
wystaw resztę jego rzeczy za drzwi faceci z wojska są trudnymi partnerami, a ten tutaj to wyraźnie trudny typ. szkoda życia

Gość nienawidzeobludy
zwiazek normalny, taki ci sie spodobal, przywodca to masz przywodce. zeby tylko nie traktowal kobiet przedmiotowo skoro bedac z toba dzwoni do kogos innego (któż to?) ja zyje w toksycznym zwiazku. tak go nazwalam po wczorajszej kolejnej klotni. nie chce mi sie zyc. ciagle cos...on wykancza mnie od srodka...tak powoli jak przewlekla choroba,ktora dziala po cichaczu od wewnatrz...niby cudowny kochany a jednak to slowa poparte przytulaniem usmiechem pocalunkami...niczym glebszym. glebsze poparcie maja za to dowody na odwrotnosc tego co czuje. ciagle czuje oblude falsz...mam dosc... nie wiem czego ode mnie chce...przylapalam go na "niecnych uczynkach" juz tyle razy...a nadal tak go kocham ze nie potrafie zyc ani z nim ani bez niego...pozostaje mi chyba tylko umrzec. dowiedz sie szybko o co chodzilo, czy nie ma kogos na boku kiedy ty nie jestes na zawolanie. szybko...zanim bedzie za pozno, wpadniesz ten wir leku braku jego, kiedy caly twoj swiat bedzie miescil sie w jego osobie... i skonczysz jak ja. juz nie bedzie ci sie chcialo isc nawet do pracy nie wspomne o wstawaniu rano z lozka. pozdrawiam i powodzenia..

Gość Dorothea 80
ja juz jestem od niego uzalezniona... Ja nigdy nie zlapalam go na klamstwie, zawsze mial jakas odpowiedz na moje dywagacje. Az do wczoraj.. Teraz sie zastanawiam, czy nie zadzwonil do jakiegos swojego kolegi, zeby z nim poszedl napiwo i na jedzenie, bo przeciez cholera byl taki glodny wieczorem, ehh Poza tym kontroluje mnie non stop, nigdzie nie moge wychodzic, jak sie spozniam 5 min, to dzwoni do mnie i pyta sie, kiedy bede wdomu, potrafil mi napisac cytuje "zaraz cie zleje" W sobote nie poszlam na impreze firmowa, bo on wrocil po 7 dniach niewidzenia i on byl najwazniejszy. Czyta moja komorke, korzysta z mojego kompa, zna moje hasla etc. Szkoda slow..

Gość nienawidzeobludy
dokladnie, skads to znam...ta odpowiedz zawsze na wszystko...usprawiedliwienie na wszystko, chociazby jak najbardziej glupie ja i tak w nie wierze bo zakladam druga opcje: "w koncu dlaczego nie ..? to tez mozliwe, a jak mowi prawde?" a zaraz jeszcze staly dodatek "wiesz jak ja cie kocham nie moge bez ciebie zyc tylko ty sie liczysz" wczoraj sie przejezyczyl i pomylil moje imie z imieniem swojej eks...a jestesmy od ponad roku...jak mozna? rodem z jakiejs amerykanskiej komedii. zamarlam, plakalam rzewnymi lzami, znowu to samo, znowu mnie przekona potem znowu zrani i tak bede w tym trwac i trwac. smutne. apeluje do dziewczyn, nigdy sie nie zakochujcie. albo sprawdzcie (ale jak? czemu tego nie wiedzialam i do dzis nie wiem?) czy on na wasza milosc i pelne oddanie zasluguje. czy moze za waszymi plecami jest inny a siebie tylko wybiela. dobrze miec kogos stalego do kogo zawsze mozna wrocic i sie przytulic. wygodne.

nie szkoda słów, tylko Twojego życia szkoda Sorry dziewczyno, ale Ty żyjesz w obozie jenieckim, że masz pełną inwigilację prywatności, czy we własnym mieszkaniu, za które Ty płacisz??? Żal mi takich istot, bo zanim się zdecydujesz go zostawić, będziesz już wrakiem człowieka.

a co ty masz 5 lat i sie bronic nie potrafisz? sorka,ale wydaje mi sie,ze ten typ szuka takich slabych psychicznie osob i z nimi sie wiaze,bo ze mna by tak latwo nie mial...jak nie chce,to nie mowie gdzie bylam i z kim....po prostu ten wiazek nie trwalby wiecej niz 2 tygodnie...przemysl to...chyba nie chcesz byc slaba do konca zycia?moja mama tez jest slaba..po latach prob uswiadomienia jej czegos dalam spokoj..skoro lubi byc bita i kontrolowana,to trudno...