Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmeczona...

i znowu sie kisze w pracy

Polecane posty

Fakt,że lepiej byłoby zakisić ogórka w niedzielę z rańca ;) Ale chyba nie masz dużo zajęć skoro możesz looknąć na kafe

Gość Anima91
a ja siedze w domu przed komputerem czekając aż On wejdzie na gg... i równierz jestem zmęczona życiem codziennym chociaż jestem młodsza... kocham go...a On mnie nienawidzi...

Gość ksennaaa
a gdzie pracujesz zmeczona?

I widzicie to nastepny dowód na to że kafe jest pozyteczną instytucją.

Gość Anima91
może wejdziecie na mój temacik i mi doradzicie? bardzo prosze potrzebna mi pomoc a wy doświadczeni w tych sprawach jak sądze...

wkurzona... a owszem jest fajna, ale nie w niedziele :P chociaz z drugiej strony nie ma szefowej mojej i mam swiety spokoj ;)

Powiem więcej nawet praca uszlachetnia. Tylko nie wiem czy taka jak się ktoś w niej nudzi to też?

Ja mam w firmowej sieci blokadę na rozrywkę,zakupy,nk...itd. Jak miałem chwilę to też zagladalem na rózne stronki,tak dla relaksu i zdrowia psychicznego-od kilku miesiecy mamy szlaban. Mam jeszcze laptopa ale jak mam go odpalać to mi przechodzi ochota na luzik..

mi tez zablokowali m.in. nk i pare innych stron, ale znalazlam sposob zeby z nich korzystac :P informatyk w pracy mi powiedzial :P

Gość Anima91
dziękuje że sie wogóle odezwałaś mogłaś mnie olać a jednak napisałaś życze szczęścia i wytrwałości w pracy trzym sie papa