Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwia mnie to

w jakim celu ludzie umieszczają swoje zdjęcia w necie?

Polecane posty

Gość zadziwia mnie to

zastanawia mnie to od dłuższego czasu, np. takie nastolatki na mixerze (nawiązanie do topiku "robi piorunujące wrażenie" Rozumiem jeszcze jakieś poważne portale matrymonialne - ludzie szukają partnerów na rózne sposoby Nie rozumiem co chcą osiągnąć młode kobiety wyginając sie w wyzywających (?) pozach i wrzucając te zdjęcia do obiegu publicznego, nie rozumiem tego, ponad to zainteresowania: wszystko -czyli nic, spędzanie wolnego czasu: kluby, dyskoteki, albo nic.... I nie zarzucajcie mi, prosze, ze piszę to przez zazdrość, bo tak nie jest, jestem atrakcyjną kobietą ( wnioskuję z zachowania meżczyzn względem mojej osoby) ale nie mam potrzeby umieszczania swych zdjęcna fotce czy mikserze. Jezeli miałabym córkę i znalazła jej wyzywające zdjęcia w necie to byłoby to dla mnie chyba porażka wychowawcza...

Gość romantyczny pijak
jak to co łudzą się żę są cooool i że leci na nie ktoś , "ktoś" czyli osoba mająca więcej niz stare BMW i wytarty dres :classic_cool:

Fotka i te inne to właśnie miejsce dla takich porażek wychowawczych. Albo fotoblogi ze zdjęciami robionymi komórką przed lustrem w pokoju :D Podobnie ze zdjęciami na naszej-klasie, ktoś wrzuca 30 zdjęć od chrztu do dnia dzisiejszego a co jedne to gorsze... Najlepsze są te wszystkie słiiiit komcie stawiane pod dziwkarskimi fotkami pisane przez równie słiiiitaśne psiapsiółeczki i napaleńców o inteligencji gąbki morskiej :P Także 10/10, wbijaj do mnie :D

Gość hehe dobrze powiedziane
jedym slowem to zalosc na maxa,tylko jakos coraz mniej osob to zauwaza.powoli szalenstwo staje sie norma..