Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biała_Złośnica

Chyba wreszcie widzę efekt!

Polecane posty

Wreszcie! Już miałam dosyć moich wypadających włosów. Z dnia na dzień było ich coraz mniej. Zaczęłam brac tabletki Maxi Krzem. Oczywiście byłam wkurzona, że nie pomagają, po miesiącu i miałam chęć je wyrzucić;). Ale jakoś wytrwałam i dziś mija 101 dzień od pierwszego wzięcia. Wreszcie zauważyłam efekt. Włosy nadal wypadają, ale mniej, natomiast zaczęły odrastać mi włosy, szczególnie nad czołem, zawsze miałam cm-trowe włoski, które przez wiele lat stały w miejscu, a teraz nagle zaczęły rosnąć, aż zaczynają mnie wkurzać, bo ciężko je schować...:). Dodam, że jestem osobą \"dziwną\" bo nie jadam warzyw ani owoców, praktycznie żadnych witamin. Stosowałam przez jakies 2 miesiące Seboradin szampon (teraz juz uzywam zwyklego szamponu), płukałam w pokrzywie, stosowałam różne dziwactwa, nieregularnie niestety. Piszę to, bo widziałam wiele komentarzy kobiet, które są niezadowolone z jakichś suplementów. Większość rezygnuje po około dwóch miesiącach, bo nie widzi różnicy. Jednak trzeba niestety sporo cierpliwości;].

Gość a ja polecam belisse
dziala na wlosy ,skore i paznokcie,rewelacja

Gość ghjkl
To prawda taki leczenie wymaga czasu,ja efekty dopiero wiedzę po 6-ciu miesiącach stosowania różnych tabletek na wypadanie włosów