Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Będę Twoją muzą

Gdzie szukacie partnera na seks ?

Polecane posty

Gość Będę Twoją muzą

I co ma zrobic osoba, która nie ma dostępu do Internetu, raczej nie chadza na imprezy(brak towarzystwa do tego, czasu często też), szuka kogoś na poziomie i oczywięcie zdrowego, jest niesmiała(pierwsze spotkanie to koszmar), jest dziewicą, ma 21 lat, ale nosi ją już po kątach :P :o Czy przegrałam zycie ? :o:o:o

Gość ROZPALE_KAŻDĄ
sprawię, że Twoje zmysły zostaną pobudzone doznasz rozkoszy płynącej z ust mężczyzny o ciepłym głosie, uczynię że poczujesz się jak ukoronowanie kobiecości. Mogę zadzwonić, nie musisz nic mówić, ja będę mówił, szeptał, Ty tylko słuchaj. ZAPRASZAM!! Mój numer gg: 2893904 Tomek, lat 25

Gość Będę Twoją muzą
Ecchhhh, chłopie, ile Ty już czasu polujesz :P ? Jeszcze zadna nie pozwolila Ci podyszec :P ? A jesli zadzwoni zaniedbany emeryt, to tez dojdziesz :P ? :O Pozdro ;)

Gość leśny
No i tu jest problem. Zamiast wyjść, znaleźć to towarzystwo, rozejrzeć się to żalisz się na kafffe..... A tu znajdziesz takich co by ci w majtki zajrzeli a potem pożegnali.... Nieśmiała.... uwierz mi wiem co znaczy być nieśmaiłym. Ale jest tylko jeden sposób, mieć to gdzieś i pokonać. A pozatym, naprawdę szukasz kogoś tylko do sexu?

Gość leśny
Ale swoją drogą...... jestem prawiczkiem internetowym, nigdy nie sapałem do kamerki...... Więc doświadczenia w szukaniu na necie nie mam ;( I wcale z tego powodu nie narzekam......

Gość ROZPALE_KAŻDĄ
:( to moze jakispan sie zlituje ? moze byc bears byleby byl aktywny:classic_cool:

Gość Będę Twoją muzą
Lesny, oczywiscie, ze nie chcialam tylko do seksu, przeciez glownie dltego tak dlugo czekalam, ale jestem coraz bardziej sfrustrowana. wszyscy opowiadają ilu mieli partnerow, jakie mają doświadczenia itp, a ja czuję, ze cos tracę. Nawet nie mam z kim o tym porozmawiac w realu, wiedza o tym moze z kolezanki, ktore kiedys mnie zapytalay o doswiadczenie, a niesmialosc, to istny horror, ogranicza i niepozwala rozwinąć skrzydeł 😭

Gość Będę Twoją muzą
*z dwie kolezanki

Gość Będę Twoją muzą
moze i mnie jakis pan pomoze,bedę przykładna uczennicą i nie będe sie ociagać przed zajęciami praktycznymi :classic_cool:

Gość dfgr
skarbie zainwestujw dobry wibrator.a faceta nie szukaj na sile bo to lipa.wiem co mowie.nic na sile.

Gość leśny
To byłabyś gotowa sę umówić z kimś z neta po to tylko by zdobyć doświadczenie? Czy może liczysz że taka znajomość w jakiś sposób zmniejszy twoją nieśmiałość?

Gość dfgr
ja juz tak mam od 65 lat i jest ok ;-)

Gość qwer
Skąd jesteś?

Gość qwer
ja jestem z Pelplinek Duzych :) podnosze i opuszczam szlaban dwa razy w tygodniu gdy przejeżdża express:) mam 59lat ;-)

Gość idz na disco

Gość Naczelny Dróznik PKP
Muzo a mnie ?

Gość Jan lat 45.
Ja tam szukam pod szkołą podstawową. Lubie odprowadzać i odwozić zagubione samotne dziewczynki i chłopczyków

Gość piekło to tylko bajka w twojej
głowie 🖐️

Gość Jan lat 45.
żartowałem,tak naprawdę to wole masturbacje pod pokazy sumo :classic_cool:

Jan lat 45. Ja tam szukam pod szkołą podstawową. Lubie odprowadzać i odwozić zagubione samotne dziewczynki i chłopczyków No to teraz wiem dlaczego tak dużo dzieci w podstawówce choruje na cukrzyce i ma próchnice.

Hahahahahahah :d Widzę, ze zaczęły się podszywy :d Juz kiedys probowlam bez lova;), wyszedl z tego niezly cyrk :o Za kazdym razem pilismy na odwagę (on nie musial się osmielac;)), spotkalismy się z 4 razy i za kazdym razem się wyceofywalam w ostanim momencie ! Biedny chłopak, raz pokoj byl pełen świeczek nawet plus dobre wino :o :P Już nie wspomnę o tym, ze praiwe nie zemdlalam, gdy zobaczylam...GO :o :P, ale nie dalam po sobie poznac :P Poznalismy się przez internet, pialismy ze sobą ok. pół roku, jemu zalezalo, byl całkiem całkiem, ale oczywiscie musialm wszystko popsuć, bo nie czulam \"tego czegoś\". Echhhhh, nieraz myslalam, ze chcialabym byc materialistką, nie szukalam czegos, co tak trudno odnalaźć... Moze piszę trochę haotycznie, wybaczcie, ale nie rozmawiam z nikim o tym w realu...