Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jereozolima

ilu parnerow seksualnych zaakceptujecie u waszych ex

Polecane posty

Gość jereozolima

ilu bylych partnerów seksualnych u waszej dziewczyny moglibyscie zaakceptowac zeby nie nazwac jej latwa? czy czterech w wieku 28 lat to duzo?

Gość jereozolima
niektorych np moze interesowac ilu facetow miala przed nim jego dziewczyna

Gość jereozolima
dlaczego zaraz mam go jakos nazywac ale tak szczerze mowiac nie chcialabym zeby moj facet mial tyle kobiet przede mna

Gość jak dla mnieee
nie wazne ile mial, wazne aby byl zdrowy i abym to ja byla ta ostatnia

dokładnie :D nie wiem ale o przeszłość sam wolałbym nie pytać, bo poco robic sobie jakieś domysły czy sam nie wiem co, ale napewno takie pytania nie są zdrowe

Gość jereozolima
wg mnie nie ma w tym nic niezdrowego, ze chce sie wszyskto o swym partnerze wiedziec

na razie wiem, że prawiczek z kropką i pawcio ileś tam, nie akceptują żadnego, ale jak znam życie, o ile nie zostaną starymi kaktusami, to napewno rogaczami wspaniałymi z porożem godnym łosia , conajmiej:P

jak uczy Biblia, gdyby Abel nie opowiadał Kainowi odgrzewanych kawałów, żył by sobie spokojnie dalej. Opowianie sobie o podbojach miłosnych to odgrzewanie starych kawałów, a jak to się kończy, wiadomo, nieprzyjemie :P

jeżeli ktoś powiedziałby tak o mojej Kobiecie do której czułbym jakikolwiek pociąg to dostałby w ryj a dla mnie było by po temacie. Co mnie obchodzi co ona wcześniej robiła

jeśli nawet powiesz że miałaś jednego to zachodzi obawa że gość nie da Ci spokoju pytaniami w stylu kochałaś go, kochasz go jeszcze, tęsknisz za nim, a co będzie jak na niego wpadniecie? paranoja o podbojach to ja ze swoją Zoną porozmawiam jak będę miał z 65lat i na emeryturce tematy nam się skończą :D

Gość malaaaaaa
piekne marzenie

Gość wwrrr
ex??????????

Gość jerozolima
sorki, nie ex ale obecnych

Gość męczę się
nie chodzi o ilość, tylko o jakość. już tłumaczę. spotykam sie teraz z chłopakiem, który spał już z kilkoma dziewczynami, nie wiem dokładnie z iloma, jednak nie to jest najistotniejsze. boli mnie fakt, że on z żadną z nich nie był, to były takie koleżanki na seks. sam przyznał, że nic do nich nie czuł poza jakąś tam sympatią i pociągiem seksualnym...przeraza mnie to. przeszkadza mi to. boli mnie to....zdążyłam się zaangażować w ten związek, widzę że on też, ale na myśl o jego przeszłości odechciewa mi się wszystkiego. jeszcze nie poszliśmy do łóżka, mam straszną blokadę przed tym...nie wymagam od faceta prawictwa, broń Boże, chodzi mi po prostu o podejście. mógł mieć nawet parę dziewczyn, ale chodzi mi o to, co do nich czuł, co nim kierowało gdy uprawiał z nimi seks...sama nie jestem dziewicą ale miałam jednego partnera, z którym byłam zaręczona, byliśmy razem 4 lata...seks był po roku bycia razem...a teraz..teraz nie wiem co myśleć o moim związku... :(

Gość ja bym mogła zaakceptować
maksymalnie 2 kobiety przede mna

2 do 4. :classic_cool: I żeby nie było że więcej uważam za coś złego. To jest osobista sprawa każdego.

{ a co kogo interesuje ile kto miał partnerów seksualnych? 28lat 4 to chyba nie dużo } No mnie to interesuje bo to dużo mówi o charakterze człowieka. I tak 4 w wieku 28 lat uważam że to dużo. :classic_cool:

jak byś nie miał kompleksów to pewnie sam byś łapał 10 } Bardzo naciągana teoria. Znam kobietę, która zgubiła rachubę przy pięćdziesiątym parterze, przestała ich liczyć po prostu. I jak sam twierdzi ma wiele kompleksów i właśnie prze nie to robi. Sądzę że kompleksy mają się nijak do ilości partnerów seksualnych.