Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam ochotę

JAKIE TEMATY UWAZACIE ZA NAJGŁUPSZE NA KAFE...

Polecane posty

Gość nieromantyczna
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla hahahahahahahaahahhaahahaahhahhaa to bylam rewelacja ;)))

Gość nieromantyczna
zaczelo sie od tego ze laska założyła topik jak to jaszczomb porwał jej pudla a reszta to juz czysta abstrakcja ale temat przebil najlepszy kabaret ;)

Gość puszka z gruszką
najdurniejsze są prowokacje o zdradach("znalazłam stringi w aucie") oraz dylematy małoalt na temat tego,że chłopak wybrał brzydszą

Gość zgadzam się z qwertz
Też odnoszę wrażenie, że każdy chce napisać "na odwrót". Ja już nawet jak mam inne zdanie niż autor lub WIEM na 100% że jest inaczej - to czasem boję się wypowiedzieć.

Super się pośmiałam,jak dawno już nie_jaszczomb był extra,dawajcie coś jeszcze:) A teraz małe zagięcie,któż to jest Komiczne? Gdzie go szukać :D :D :D

Gość upupupup
podnosimy

Gość może było
okres miałam dostać 5 minut temu, a jak do tej pory nic! Trzy testy wyszły negatywne! Uprawialiśmy petting przez ubranie! Czy jestem w ciąży?

Jeszcze te tematy z forum śluby :) ''Kto na 2010 rok?'' ;) ''Kto na 12.06.2012r.? '' ;)

Gość jeszcze tematy
''mam 100 lat i jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny''

Gość złota_rybka_przewrotna
a nasz słodziutki, infantylny koteczek wyrzeźbił (już dawno temu) jeszcze jeden kretyński temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3181347 bleee.... broń nas, Boże, od zdziecinniałych idiotów :(

ile powinnam schudnać? działa wam gg ? 00> sama takie zakładam :D czy jestem gruba? czy ona jest ładna? ile macie lat? kto na 2230 ? czy jestem w ciąży? ładna sukienka? w co się ubrać na 1 randkę? mam małe piersi ... ? czy dużo dziś zjadłam? ile kcal ma szklanka wody? ile kcal ma 1 ptasie mleczko? omg xD + milion trzysta innych bzdetów :o

rybko: wprawdzie koty sa podejrzewane o konsumpcję stworów z akwarium, ale z całą pewnością nikt z mojego gatunku nie skusiłby sie na ciebie:-) I jeszcze durne pytania u mnie zadajesz, oj, dziecko:-D

Gość Izóchnaaaaaaaa
No kurcze rozczarowałam się. Kilka razy zakładałam tak durne tematy z ciekawości czy ktoś się udzieli i jak to możliwe, że nie znalazły się w tym rankingu ?

Gość dodajnowytemat
te wszystkie rankingi mające na celu słodzenia/gnębienia siebie wzajemnie :) typu: najmądrzejsza/najgłupsza/najładniejsza/najbrzydsza/najśmieszniejsza /naj... osoba na forum

Gość Ju......
Topiki nt. Ike.

Gość topiki o komiczne rulez
są za mądre żeby być tak durne jak ten topik i za durne żeby byc tak komiczne jak komiczne

Gość złota_rybka_przewrotna
koteczku: dobrze, że się trzymasz od płetwiastych z daleka, bo takiego sentymentalnego mazgaja pogoniłabym długim kijem. Za stara gropa jestem (excusez le mot), by się łapać na takie egzaltowane i przesłodzone słóweczka. P.S. Niektórym się wydaje, że wszystko jest poezja, ale w naiwności swojej nie odróżnią sztuki od grafomanii :p

Gość podszywwwwwywww
wszystkie z cyklu czy wasz partner ma albo nie ma...

Jeszcze w stylu ''Co sadzicie o tej sukience, mogę w niej iść na sylwestra?'' ''Co sądzicie o tych butach, mogę w nich iść do ... kina, szkoły, sąsiada itp'' ;) ''Co sądzicie o tym garniturze dla chłopaka, będzie pasował do mojej sukienki, apaszki torebki?'' ;)

Gość zapomnieliscie o takich
pomocy, okres spoznia sie :D

Gość ponny
Był jeszcze śmieszny temat o kretce ale nie mogę go znaleźć. coś w stylu "czy taka kretka dobra ..." lub "jaką kretkę wybrac..."